Categorii

Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi

SoKwik - Builder Rubber Base Gel Clear (15ml)

59,90 lei

Gel de baza transparent, flexibil, cu aderenta exceptionala. Compozitia unica faciliteaza procesul de intarire a unghiei naturale. Builder Base Gel Clear se foloseste ca strat de baza pentru ojele semipermanente (sistemul Soak Off). Textura densa, flexibila si autonivelanta permite realizarea mini-apexului in cazul manichiurii Soak Off.

Cantitate

  • Plata online cu cardul - Sigur si Rapid Plata online cu cardul - Sigur si Rapid
  • Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei) Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei)

S-ar putea sa-ti placa si

Gel de baza transparent, flexibil, cu aderenta exceptionala. Compozitia unica faciliteaza procesul de intarire a unghiei naturale. Builder Base Gel Clear se foloseste ca strat de baza pentru ojele semipermanente (sistemul Soak Off). Textura densa, flexibila si autonivelanta permite realizarea mini-apexului in cazul manichiurii Soak Off. Fiind un gel de baza dens, nu se scurge iar timpul de realizare a manichiurii este redus considerabil, fara a fi nevoie de finisari suplimentare a suprafetei.

Sfatul Sokwik: In cazul unghiilor subtiri, cu tendinta de exfoliere, Sokwik Builder Base Gel reprezinta solutia ideala.

Caracteristici:
Gel de baza transparent, flexibil
Extra-dens
Dizolvabil
Inodor
Ultra-aderent
Timpul de polimerizare: 3 minute in lampa UV sau 60/120 secunde in lampa LED
Gramaj 15ml

Mod de utilizare:
1. Pregateste unghia naturala folosind pila Sokwik Zebra Verde 180/180 sau Pila Combi 180/220, apoi aplica lichidele de pregatire Sokwik Nail Prep, Sokwik Primer/Acid Free Primer.
2. Aplica un stras subtire (de alunecare) apoi realizeaza mini-apex-ul folosind Sokwik Builder Base Gel. Stratul lipicios rezultat in urma polimerizarii creeaza aderenta intre unghia naturala si materialele aplicate ulterior.
3. Polimerizeaza in lampa Led timp de 60/120 secunde sau in lampa UV 3 minute apoi aplica nuanta dorita, fara a fixa Builder Base Gel.

SoKwik
6426820005300

Fisa cu date

Gramaj
15 ml
Culoare
Transparent
Tip culoare
Clasic
Tip gel
Fara fixare
Functie gel
De baza
Densitate
Mediu

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

16 alte produse din aceeasi categorie: