Categorii

Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi

Lady Stella Genopeptid - Masca Gel cu Microcapsule de Vitamina E (200m)

46,90 lei

Gratie peptidelor Juveleven ®, ingredient activ de ultima generatie, aceasta masca are efect de lifting, lasand pielea tonifiata si ferma, in timp ce protejeaza ADN-ul celulelor de la deteriorare, impiedica imbatranirea prematura a pielii si chiar intarzie acest proces, stimuleaza regenerarea celulara, are efect de corectare a imperfectiunilor de la nivelul pielii.

Cantitate

  • Plata online cu cardul - Sigur si Rapid Plata online cu cardul - Sigur si Rapid
  • Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei) Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei)

Cu microperle de Vitamina E.
Gratie peptidelor Juveleven ®, ingredient activ de ultima generatie, aceasta masca are efect de lifting, lasand pielea tonifiata si ferma, in timp ce protejeaza ADN-ul celulelor de la deteriorare, impiedica imbatranirea prematura a pielii si chiar intarzie acest proces, stimuleaza regenerarea celulara, are efect de corectare a imperfectiunilor de la nivelul pielii. Continutul de hyaluronul din plante, alaturi de niacinamida, hidrateaza intens pielea si confera elasticitate fibrelor din tesuturi, reduce ridurile, estompeaza petele pigmentare si intareste bariera protectoare a pielii. Microperlele de vitamina E fac aceasta masca potrivita pentru tratamentele anti-imbatranire, dar efectele exceptionale de regenerare celulara si de reglare a functiilor pielii recomanda masca pentru toate categoriile de varsta.

Utilizare: Aplicati uniform pe pielea curata. Dupa 15 minute timp de actionare se spala. Potrivit pentru tratament cu ultrasunete. Pentru uz profesional.

Lady Stella
5999882203140

Fisa cu date

Gramaj
200 ml
Textura
Gel
Ingrediente principale
Acid hyaluronic
Vitamina E
Actiune
Hidratant
Lifting

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

16 alte produse din aceeasi categorie: