Categorii

Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi
Lady Stella - Oliva Professional - Crema de fata Rejuvenare Lifting + Anti-Aging cu acid hyaluronic si filtru UV (100ml)
  • Lady Stella - Oliva Professional - Crema de fata Rejuvenare Lifting + Anti-Aging cu acid hyaluronic si filtru UV (100ml)

Lady Stella - Oliva Professional - Crema de Fata Rejuvenare Lifting Anti-Aging (100ml)

32,90 lei

Crema bogata in extracte naturale multifunctionale, a carei substanta activa principala este acidul hyaluronic. Cantitatea de acid hyaluronic din continutul produsului determina elasticitatea pielii, asigura hidratarea colagenului si a elastinului, raspunde de capacitatea de absorbtie a apei in piele.

Cantitate

  • Plata online cu cardul - Sigur si Rapid Plata online cu cardul - Sigur si Rapid
  • Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei) Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei)

Crema bogata in extracte naturale multifunctionale, a carei substanta activa principala este acidul hyaluronic. Cantitatea de acid hyaluronic din continutul produsului determina elasticitatea pielii, asigura hidratarea colagenului si a elastinului, raspunde de capacitatea de absorbtie a apei in piele. Folosirea cremei determina cresterea concentratiei de acid hyaluronic in piele, astfel provoaca un efect vizibil de intinerire al tenului. Contine filtru UV care apara pielea de efectul negativ al razelor solare. Este un produs recomandat si pentru acasa in perioadele dintre tratamente.

Lady Stella
5999882264066

Fisa cu date

Gramaj
100 ml
Textura
Crema
Ingrediente principale
Acid hyaluronic
Filtru UV
Actiune
Hidratant
Tipuri de ten
Normal

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

16 alte produse din aceeasi categorie: