Evenimentul anului – Tabara de Unghii Wigmond – Ediția VII

Tabara de unghii2019

Avem deosebita placere de a te invita la cea de-a saptea editie a Taberei de Unghii Tehnice, organizata de Wigmond, în perioada  1 – 5 iulie, la  Hotel Secret Garden, localitatea Danesti, Maramures.

Tabara de unghii este unul dintre cele mai importante evenimente de perfectionare, tehnica si decor in domeniul manichiurii profesionale. Ai ocazia sa te dezvolti profesional folosind branduri de top, de calitate superioara.

Ce vei avea de castigat dacă participi?

  •         Cunostinte practice si direct aplicabile pentru perfectionarea tehnicii de lucru
  •         Discutii deschise, cu trainerii despre ultimele noutati in domeniu
  •         Demonstratii practice despre ultilizarea corecta a materialelor
  •         Cursuri axate pe cele mai importante aspecte
  •         Sfaturi din experienta trainerilor – situatii exceptionale intalnite in salon
  •         Recomandari de produse

BONUS: Dorim sa ne marim echipa de traineri asadar…Wigmond iti ofera sansa de a deveni Ambasador Wigmond! Participa fara retinere la acest eveniment, da tot ce ai mai bun si poti deveni unul dintre trainerii de elita ai echipei noastre!

 Acest curs se adreseaza tuturor persoanelor care isi doresc o meserie de succes in domeniul unghiilor tehnice si vor sa stapaneasca de la inceput tehnici corecte si practice. Fie ca esti la inceput de drum sau deja ai inceput sa profesezi, acest curs este pentru tine!

 Trainerii Wigmond, perfectionati si premiati international,  te vor intampina cu drag, ca in fiecare an, la deschiderea Taberei de Unghii.

Cât costă inscrierea?

Costul total ai taberei este de 2490 Ron și  include taxa de curs, cazarea si mesele pe intreaga perioada a evenimentului.

Atentie!

Achita integral taxa de inscriere pana in data de 30 aprilie 2019 si beneficiezi de un voucher in valoare de 500 Ron pentru achizitionarea produselor din gama Nailover si Sokwik.

Achita integral taxa de inscriere pana in data de 31 mai 2019 si beneficiezi de un voucher in valoare de 300 Ron pentru achizitionarea produselor din gama Nailover si Sokwik.

Nu mai sta pe ganduri. Inscrie-te ACUM!

Wigmond iti pune la dispozitie aparatura si materiale colorate pentru decoruri, dar iti recomandam sa-ti aduci si materialele colorate proprii. Vei beneficia de oferte speciale la achizitionarea produselor, pe tot parcursul evenimentului Wigmond.

Ce sa aduci cu tine?

– buna dispozitie

– dorinta de a te perfectiona

– energie si pozitivism

– costumul de baie  :-p

– si cateva produse: 

1. Nailover Styler Gel

2. Nailover Cover Pink Rose

3. Nailover White Excellent

4. Nailover Sablon Regular 20/set sau 200/set

5. Nailover One Prep

6. Nailover Unica Base

7. Nailover Unica Top

8. Nailover Cleaner Spray

9. Nailover Pensula Perfect Line

10. Nailover Pensula 0 Long

11. Nailover Pensula Art One

12. Nailover Pensula Darkness

Pentru achizitionarea produselor beneficiezi de REDUCERI SPECIALE!!!

Dacă nu te-am convins, iata ce spun participantele editiilor anterioare

Duciuc Georgiana – trainer Wigmond

“Participarea la evenimentele organizate de Wigmond mi-a adus, pe langa bagajul vast de cunostinte, oportunitatea de a deveni trainer Wigmond. Desi am participat la mai multe editii, de fiecare data am avut ocazia de a invata produse si tehnici noi. De asemenea, am legat prietenii cu participantele din intreaga tara, acest schimb de experienta fiind un pas important in dezvoltarea mea personala. Anul trecut, in urma examenului sustinut, am devenit trainer. Si datorita acestui lucrul, eforturile mele sustinute pentru a deveni un profesionist de succes au prins contur.”

Nu rata sansa de a fi mereu cu un pas inaintea tuturor! Ai ocazia sa iti verifici cunostintele, sa primesti o multime de informatii pretioase.

Si cum noi stim cel mai bine sa imbinam munca cu distractia, ti-am pregatit 5 zile fantastice, echipa de profesionisti, distractie, concursuri, premii, si un loc unde natura respira si traieste odata cu tine! In plus vei avea parte de super surprize!

Iti garantam o experienta unica!

Te asteptam cu drag!

Perioada: 01 – 05 iulie 2019

Locatie: Hotel Secret Garden, Danesti, Maramures

Echipa Wigmond e pregatita de o experienta unica– HAI CU NOI!

Pentru inscrieri sau detalii suna la 0758-030392 sau scrie mail la inscrieri@wigmond.ro.

Inscrie-te aici!

Inscriere - Tabara de Unghii Wigmond - Ediția VII