fbpx

Culori toamnă 2021 – Gel Lac SoKwik

Recomandările noastre pentru toamna 2021

Vara a trecut cât am clipit, nu ți se pare? Chiar ieri am primit niște poze superbe, de la una dintre ambasadoarele #wigmond, cu unghii de vară, în culori vii. Poza a fost făcută de clienta ei, care tocmai își petrece luna de miere pe o plajă superbă din Seychelles. Tot ieri am postat acele poze și pe pagina noastră de Facebook și Instagram (dacă nu le-ai văzut încă, aruncă o privire, merită), iar descrierea postării a sunat cam așa ,,Undeva în lume mereu e vară…”.

Azi dimineață, când am ieșit din casă într-o rochie, lungă și cu mâneci, într-adevăr, încercând să mă conformez anotimpului, dar totuși forțând încă puțin vara, am rămas încremenită de la cele 3°care mă așteptau. Așa că, am rămas în minte cu o singură concluzie… Nu mă încălzește cu nimic, dar absolut nimic, faptul că undeva în lume e cald, e soare și e vară… și bănuiesc că nici pe tine sau pe clientele tale nu le prea ajută acest gând, cel puțin cât timp nu avem în mână un bilet de avion, pe numele nostru, spre acele destinații, haha.

E toamnă și trebuie să scoatem tot ce este mai bun din acest sezon. Cum putem face asta? Simțind vibe-ul anotimpului. Eu personal la fiecare început de sezon iubesc ,, să mă sortez” cu anotimul, îmi dă un sentiment atât de plăcut, în timp ce mă ajută să mă bucur de prezent.

Toamna natura se pregătește de puțină odihnă, totul ,,ruginește” în jur și lucrurile parcă se liniștesc puțin, dar asta nu ne împiedică pe noi să fim fresh.. de exemplu cu niște unghiuțe chic, în culori la modă și în ton cu această perioadă din an.

Ajută-ți clientele să se bucure de toamnă și să simtă vibe-ul anotimpului, surprindele cu nuanțele recomandate de către noi. Clientele tale se vor îndrăgosti!

SoKwik Gel Lac 010

SoKwik Gel Lac 308

SoKwik Gel Lac 103

SoKwik Gel Lac 106

SoKwik Gel Lac 508

Care este facoritul tău?

 

Îți dorim o toamnă minunată!

 

Ar putea sa iti placa si...