fbpx

Curs Online – Tunsori Bob pentru Vara 2021

Ai observat schimbările de look ale vedetelor din ultima perioadă (Adelina Pestritu, Ilinca Vandici, Andra, Dana Rogoz, etc..) ? Ai sesizat că majoritatea au optat pentru tunsori bob ? Știi ce înseamnă asta, nu? O adevărată nebunie în rândul clientelor pentru tunsori similare.

Bob-ul conferă un look stilat în orice moment al zilei, fără a petrece ore în șir în fața oglinzii, datorită ușurității cu care se așează părul.

​​​​​​​Știai că există zeci de variante ale acestei tunsori ?  Vino la cursul nostru online și află de la Natasha Lisnic secretele nespuse ale hair styliștilor de succes.

Locul tău este alături de noi, dacă:

  • Dorești să afli ce tip de bob să recomanzi clientelor tale în funcție de fizionomia lor… bob scurt sau lung, poate asimetric sau cu breton, dacă au fruntea mai lată.  Această tunsoare avantajează pe toată lumea, dacă detaliile sunt aranjate corect.

  • Ești curioasă ce tehnică de tuns fo​​​​​​​losesc hair styliștii de succes și care sunt cele mai frecvente greșeli​​​​​​​.

  • Îți place sății pasul cu moda și să îți surprinzi clientele cu idei și recomandări noi.

     

     

     

    Pentru a te înscrie CLICK AICI !

     

    Ce zici, meriți să investești în tine banii unei tunsori  și 2 ore libere ? Îmbogățește-ți cunoștințele acum, investiția ți se va întoarce cât ai clipi.

    În timp ce tu stai pe gânduri, alte fete și-au rezervat deja locul la curs. Ar fi păcat ca tu să ratezi ocazia.

Ar putea sa iti placa si...