fbpx

Părul tău suferă în tăcere…

Părul tău suferă în tăcere… nu neglija acest aspect!

Părul tău este singura coroană pe care o porți zi de zi. Pentru noi, femeile, este extrem de important să fim prezentabile, de aceea ne supunem părul multor factori nocivi (aici nu ne referim doar la vopsirea sau decolorarea părului, ci și la proceduri zilnice, precum ondularea sau întinderea cu placa). Chiar dacă pe firele de păr uneori nu putem observa cu ochiul liber deteriorarea suferită, la fel cum nu simțim nicio durere fizică în momentul în care părul nostru suferă în tăcere, este important să fim conștienți de aceste aspecte și să ne îngrijim părul așa cum merită.

Pentru a ,,vindeca” părul tratat prin diverse proceduri chimice, am dezvoltat Keratina Lichidă #bbcos, care integrează keratină hidrolizată și redă volumul și strălucirea părului deteriorat, lipsit de keratină.

Cu sigutanță ai auzit deja despre importanța Keratinei. Dar știi mai exact ce face Keratina?

Stratul exterior al părului acționează ca o barieră protectoare și este alcătuit din celule keratinizate. Când aceste celule keratinizate se ,,împletesc” bine, părul este moale, strălucitor și mătăsos.

Când dintr-un anumit motiv (fizic, chimic) aceste celule sunt deteriorate, părul devine fragil, ușor încâlcit și își pierde strălucirea.

Ajută-ți părul să se vindece și previne deteriorarea cu Keratin Lichidă #bbcos , acum cu 32% MAI IEFTIN … pentru că părul tău merită !

 

Ar putea sa iti placa si...