fbpx

Pentru toate femeile singure.. și nu numai❤️

Ești singură? Nicio problemă!

Noi suntem cu tine.

Chiar dacă nu îți vine să crezi, unele femei  și-ar dori să fie singure de Valentine’s Day și să își dedice în sfârșit o zi doar lor. Iar tu, cea care ai putea să faci acest lucru, nu profiți de ocazie.

Mereu e mare agitație de Valentine’s Day. Pe de o parte flori, dulciuri, inimioare… mai nou cadouri scumpe pentru a impresiona (pentru a impresiona mai ales lumea de pe social media, pentru că primul lucru pe care îl fac fetele este să posteze cadoul ,,șmecher” de la iubi), pe de altă parte oameni total Anti-Valentine’s Day, revoltați pe cei care sărbătoresc această zi, femei triste care se uită la filme romantice care le creează idealuri ireale despre bărbatul perfect (care nu există) , ca mai apoi să fie deprimate și dezamăgite de viața lor… care ar fi frumoasă de altfel.

STOP! Nu crezi că e exagerat puțin? E Valentine’s Day? Foarte bine! Mai sunt și alte zile internaționale pe an, cum ar fi Ziua Pământului, când nu ne întristăm deloc pentru schimbările climatice apărute din cauza noastră sau Ziua Cățeilor, când nu plângem în hohote pentru că nu avem un câine, etc. Atunci de Valentine’s Day totuși de ce să fii deprimată că ești singură? Ce nebunie! Nu crezi că ar fi cazul să te bucuri puțin de timpul petrecut cu tine insuți? Fă-ți chiar tu cel mai frumos cadou de 14 februarie și iubește-te cu adevărat!

În caz că nu știai ce vei face de Valentine’s Day, noi ți-am pregătit un plan: implică măști faciale cu putere magică, tratamente pentru un păr irezistibil, oje extra-pigmentate, lumânări parfumate, un film fain (Sex and the City este alegerea ideală pentru această ocazie) și un pahar de vin (de vin te ocupi tu, de restul avem grijă noi).

Ia în considerare propunerea noastră, ai să vezi că te vei simți senzațional după o seară romantică petrecută cu tine însăți. În cazul în care totuși nu dorești să fii singură de 14 februarie, invită-ți prietenele la o seară de răsfăț.

O măscuță facială cu botox, un tratament revitalizant pentru păr, oja ta preferată și o cremă de corp intensiv hidratantă fac minuni… Nu ar fi de mirare nici să te trezești cu Făt-Frumos la ușa ta după un astfel de tratament!

Ar putea sa iti placa si...