fbpx

Ce se poartă în sezonul toamnă-iarnă 2020/2021 ?

Hello Beauty,

Dorești să fii la modă în sezonul rece? Îți dezvăluim câteva secrete, pe care le-am aflat de curând, de la specialiștii Institutului Pantone.

Conform specialiștilor de la Institului Pantone, cele mai la modă culori ale sezonului, au fost alese cu atenție la preferințele și înclinațiile actuale ale oameniilor spre nuanțe dintotdeauna în trend. Aceste culori, combinate, au rezultate uluitoare, încurajează atât creativitatea, cât și pragmatismul, reflectând mindset-ul  consumatorului actual, care preferă să aleagă nuanțe longevive, în defavoarea culorilor la modă azi și învechite mâine.  Pe principiul ,,less is more”, paleta de culori al sezonului toamnă-iarnă 2020/2021 este alcătuită din nuanțe clade pastelate, dar și unele clasice.

Iată culorile, care nu au voie să lipsească din garderoba ta, de pe unghii, de pe masa ta de lucru și din viața ta de zi cu zi în general!

Fii pe fază, am pregătit câteva surprize pentru tine, pentru a fi mereu în ton cu moda! Urmărește-ne pe Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu cele mai recente noutăți!

 

Ar putea sa iti placa si...