fbpx

X-SALES – oferte la peste 1500 de produse!

wigmond-slider-site-x-sales-872x415px

Wigmond iubește să te țină aproape cu cele mai tari oferte și promoții, astfel,  în perioada 01 februarie – 31 martie 2019 se desfășoară campania X-Sales.  

 Wigmond îți răsplătește fidelitatea cu discount-uri de până la -65% la produsele tale preferate! Peste 1500 de produse beneficiază în această perioadă de reduceri substanțiale.  

 X-Sale este aici împreună cu o explozie de culori, contraste puternice, noi experiențe vizuale și bineînțeles, cu o mulțime de produse la prețuri irezistibile. Pentru că ținem cont de preferințele și nevoile tale, am pregătit o mulțime de surprize!

 Primele luni din an înseamnă să te adaptezi cerințelor noului sezon și credem că este foarte important să-ți stabilești obiectivele și să ai o listă clară cu produsele pe care ți le dorești.

 Ce cuprinde lista ta cu produse de care ai nevoie?

Orice ți-ai dori, trebuie să știi că produsele tale preferate intră în promoție și suntem siguri de un sigur aspect: îți va fi imposibil să reziști până nu le adaugi în coș!

 X-Sales este despre cea mai bună investiție pe care o poți face în această perioadă, de a-ți completa trusa de manichiură, coafura sau masaj sau de încerca produse noi, toate la cele mai bune prețuri. X-Sales este momentul perfect de a achiziționa produsele favorite la un preț mult mai accesibil.

Rămâi alături de noi și află cum să profiți la maxim de promoțiile pe care ți le-am pregătit. Accesează site-ul nostru online www.wigmond.ro și umple-ți coșul cu produsele de care ai nevoie. Wigmond are grijă ca experiența cumpărăturilor online să fie una surprinzătoare, adaptată cerințelor și necesităților tale.

 Suntem convinși că ți-am stârnit curiozitatea! Te așteptăm pe site să descoperi selecția produselor participante în campanie AICI–> (link X-Sales)   

Ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *