fbpx

Ai intrat in a doua decada a vietii? Te confrunti cu acneea?

Linia de produse Golden Green Derm Touch de la Lady Stella este ajutorul tau de nadejde!

 Derm Touch

 

Adolescenta este o perioada dificila atat pentru tine, cat si pentru cei din jurul tau. Au loc  modificari importante in corpul tau, hormonii isi fac de cap, apare acneea… dar nu te îngrijora, nu esti singura. Aceasta afectiune apare la peste 90% din adolescenti.

Cosurile apar de obicei atunci cand te pregatesti de o iesire in oras, de o petrecere importanta, unde poti  intalni un tip super. Stim ca acest lucru iti distruge buna dispozitie, dar inainte sa iti incarci tenul cu multiple straturi de fond de ten, pentru a masca impuritatile, trebuie sa inveti sa ai grija de tenul tau. Acoprerirea imperfectiunilor cauzate de acnee iti ofera o solutie de moment, in schimb, curatarea tenului acneic cu produse corespunzatoare poate reduce semnificativ aspectul neplacut al tenului tau.  Pentru rezultate optime si de lunga durata, ti-am pregatit o gama noua de produse. Este vorba de produsele „Golden Green – Derm Touch”.

Pentru o curatare profunda a tenului si eliminarea impuritatilor, ai nevoie de Derm Touch – Sapun Negru (http://www.wigmond.ro/ingrijire-faciala/lady-stella/9195-lady-stella-derm-touch-sapun-negru-200ml.html) Acesta se aplica pe tenul umed, se maseaza pana se obtine o spuma consistenta, dupa care se lasa sa actioneze 5 minute. Dupa limpezire, ai nevoie de Derm Touch – Ser pentru ten gras, seboreic (http://www.wigmond.ro/ingrijire-faciala/lady-stella/8900-golden-green-derm-touch-ser-pentru-ten-gras-seboreic-150ml.html).  Se aplica o cantitate mica de ser pe piele, iar dupa 20 de minute, se indeparteaza excesul de ser. Dupa procesul de curatare, inchiderea porilor de realizeaza cu o masca speciala, Derm Touch – Masca Gel astringenta (http://www.wigmond.ro/ingrijire-faciala/lady-stella/8899-golden-green-derm-touch-masca-gel-astringenta-50ml.html).  In final, pentru reglarea secretiei de sebum, ai nevoie de Derm Touch – Crema matifianta pentru ten gras (http://www.wigmond.ro/ingrijire-faciala/lady-stella/8898-golden-green-derm-touch-crema-matifianta-pentru-ten-gras-50ml.html) .

Foloseste produsele liniei Derm Touch in mod regulat impreuna cu o hidratare corespunzatoare,  iar rezultatele favorabile nu vor intarzia sa apara.

Ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *