fbpx

STEP BY STEP – Tehnica So Dip de la SOKWIK

O manichiura impecabila este cartea de vizita a fiecarei femei. De aceea, de-a lungul timpului s-au dezvoltat tot mai multe tehnici inovatoare in acest domeniu..

In articolul care urmeaza iti vom prezenta modalitatea de a obtine o manichiura intr-un timp foarte scurt, dar totodata pastrand standardele calitatii la cel mai inalt nivel.

Care este principiul de baza al sistemului So Dip de la Sokwik?

Prafurile So Dip reprezinta o alternativa mai sigura si mai sanatoasa in comparatie cu alte tehnici. Pe langa aceasta, vin cu o multitudine de avantaje:

  • Nu necesita Primer
  • Nu necesita Lampa UV
  • Dizolvare rapida si usoara
  • Unghii cu aspect natural
  • Contin Titan, ceea ce le confera rezistenta si durabilitate
  • Super luciu

 

In plus, necesarul de produse este unul minim: ai nevoie de cele patru lichide – So Dip Base, so Dip Finish, So Dip Activator, So Dip Brush Softener si o culoare pe care o poti alege din cele 119 nuante disponibile.

De asemenea, este obligatorie respectarea indeaproape a pasilor de lucru pentru a obtine un rezultat de exceptie. Tocmai de aceea venim in sprijinul tau cu un Step-By-Step care te va indruma pana in cel mai mic detaliu.

Intra pe www.sokwik.ro / www.wigmond.ro pentru a-ti achizitiona toate produsele necesare si fii in ton cu noutatile in materie de manichiura!

Ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *