Culoarea anului 2017 – Natura isi spune cuvantul!

pagepantone_55

Culoarea anului 2017 anuntata de Pantone este Greenery  – verdeata, frunzis. Acesta va fi anul cand esenta naturii va domni asupra intregului univers.

Aceasta nuanta verde fresh si revitalizanta este simbolul noilor inceputuri. Combinatia ideala de galben si verde pune accent pe nevoia umana de a explora, de a experimenta si de a ne reinventa. Nuanta exprima emotia primelor zile ale primaverii, cand natura reinvie si totul este nou si proaspat. Acest verde reprezinta natura luxurianta, inflorirea frunzisului, respiratia curata, adanca, revigoranta.

O nuanta nebagata prea mult in seama in ultimii ani, Greenery este acum propulsata in prim-plan, o nuanta omniprezenta in intreaga lume, care afirma viata. Totodata, Greenery este emblematica pentru exercitarea pasiunilor personale si vitalitate. Natura isi spune cuvantul!

Wigmond iti aduce produsele Crystal Nails in Culoarea Anului 2017 – Alege nuantele si arata-ne decorurile tale. De abia asteptam sa vedem ce idei deosebite ai!

crystal-nails-praf-acrylic-colorat-45-7g      crystal-nails-praf-acrylic-colorat-49-7g brilliant-powder-517crystal-nails-praf-acrylic-colorat-laser-brill-585-7g

 

 

 

colour-gel-25-decor

10425_color_gel_054

crystal-nails-laser-brilliant-gel-593-green-5ml

crystal-nails-fly-brill-gel-f22-5ml

 

 

 

 

crystal-nails-crystalac-neon-gl122-mar-verde-15ml

crystal-nails-tiger-eye-crystalac-tig-26-15ml

crystal-nails-one-step-crystalac-verde-smarald-17-8ml

crystal-nails-one-step-crystalac-verde-lime-19-8ml

 

 

 

 

 

Un răspuns la „Culoarea anului 2017 – Natura isi spune cuvantul!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *