GRATUIT! Seminar Noutati Crystal Nails – Bucuresti – 3 octombrie 2016

new_5

Wigmond iti aduce informatiile necesare despre NOILE produse Crystal Nails la seminarul profesional de unghii tehnice. Te invitam la prezentarea de produse profesionale pentru a descoperi impreuna cu Trainerii Wigmond – Crystal Nails Romania care sunt tendintele momentului.

Fii mereu in pas cu tendintele si, cel mai important, afla cele mai importante informatiile despre produsele tale preferate. Invata care sunt si cum poti folosi produsele Crystal Nails noi la seminarul profesional pentru unghii tehnice din Bucuresti din 3 octombrie 2016.

Trainerele Wigmond – Crystal Nails Romania te vor intampina in Bucuresti pentru a-ti prezenta materialele noi Crystal Nails. Iti vor impartasi din experienta lor si iti vor explica tehnica de lucru cu cele mai noi produse. In plus, vei afla multe trucuri de salon pentru ca si tu sa te descurci mai usor.

Participa la seminar si ramai si la curs! Dupa teorie vine si practica, iar asa vei putea si testa materialele. Realizeaza manichiura si decor cu cele mai noi produse Crystal Nails.

Seminar GRATUIT Noutati Crystal Nails + Curs decoruri noutati Crystal Nails (100 Ron)

Te asteptam!
Grabeste-te, locurile sunt limitate!

Pentru detalii si inscriere suna la 0758.030392 sau scrie-ne la adresa de mail: inscrieri@wigmond.ro.

Inscrie-te acum!

Inscriere - GRATUIT! Seminar Noutati Crystal Nails – Bucuresti – 3 octombrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>