fbpx

NOU! Helia-D Professional FOR MEN acum la Wigmond

Helia-D Professional for Men

NOU! Wigmond iti aduce Helia-D Professional FOR MEN – Wigmond lanseaza cea mai noua linie cosmetica Helia-D Professional pe piata din Romania pentru barbati – Helia-D Professional FOR MEN!

CREMA LIFTING TENS’UP50ml

Pentru ten obosit  – efect de fermitate imediat

Aceasta crema speciala pentru netezire cu ajutorul componentei Tens’Up este recomandata pentru efectul de fermitate vizibil imediat. Componenta Tens’Up accelereaza producerea de colagen. Pe langa fermitate, ofera pielii o senzatie placuta de confort si are efect rejuvenant de durata. Este ideala pentru tenul obosit care si-a pierdut tonusul, elasticitatea. Este recomandat pentru tipul de ten obosit, uscat, lipsit de fermitate si elasticitate. Ingrediente: Zirhafirm si Tens’Up (complex vegetal pentru fermitate), extract din arbore Tara, ulei de galbenele, ulei din germeni de grau, unt shea, provitamina B5.

CREMA DE ZI PENTRU FERMITATE SI HIDRATARE PROFUNDA50ml

Pentru ten deshidratat – efect hidratant si regenerant

Este o crema fina, satinata, deosebit de bogata in componenti vegetali presati la rece, care incarca pielea deshidratata cu umiditate, nutrienti si antioxidanti. Contine filtru UVA si UVB. Se recomanda pentru tenul deshidratat. Ingrediente: unt de shea, ulei de jojoba, ulei din germeni de grau, ulei de albastrele, ulei de galbenele, vitamina E, provitamina B5, Aloe Vera, ulei din samburi de struguri, Zirhafirm (complex vegetal pentru fermitate), Hydromanil.

CREMA ANTIRID PENTRU CONTURUL OCHILOR CU CELULE STEM DIN MAR30ml

Pentru ingrijirea si netezirea zonei sensibile din jurul ochilor

Aceasta crema ofera o senzatie de catifelare si are rol important in combaterea ridurilor din jurul ochilor (laba gastei). Repara daunele cauzate in celule, micsoreaza drastic ridurile de expresie. Produsul are un rol important in procesul antiimbatranire, avand factor de protectie UVA, ce actioneaza in profunzime. Precum majoritatea produselor noastre si acest produs contine uleiuri esentiale presate la rece. Se recomanda tuturor tipurilor de ten. Ingrediente: celule stem din mar, acid hyaluronic, unt shea, ulei de albastrele, ulei din germeni de grau, ulei de galbenele, coenzima Q10, provitamina B5, vitamina C.

CREMA ANTIRID CU CELULE STEM DIN MAR 50ml

Pentru toate tipurile de ten – efect de hidratare si tonifiere

Odata cu trecerea timpului, tenul isi pierde din prospetimea tineretii, iar celulele stem extrase din mar au rol revolutionar de a lupta impotriva imbatranirii si de a ingriji epidermul. Aceasta crema este bogata in componenti activi, iar daca se foloseste in mod regulat are un efect regenerant si asigura mentinerea elasticitatii pielii. Tonifica si uniformizeaza tenul, intarzie vizibil semnele de imbatranire. Micsoreaza adancimea ridurilor, conferind luminozitate fetei. Ingrediente: celule stem din mar, acid hyaluronic, Aloe Vera, ulei galbenele, unt shea, provitamina B5, vitamina E, extract din tulpina floarea soarelui, alge marine, extract din radacina arborelui Tara.

CREMA NUTRITIVA TOKAJI ASZU50 ml m

Pentru ten deshidratat, uscat – rol revitalizant

Repara semnificativ starea pielii. Continutul de retinol, vitamina E si provitamina B5 asigura hranirea si regenerarea pielii. Fitoglicerina (glicerina extrasa din plante), hidromanilul si continutul de Tokaji Aszu asigura hidratarea de lunga durata. Reduce senzatia neplacuta a pielii foarte uscate şi formeaza un scut protector la nivelul pielii, infrumusetand tenul. Continutul de Tokaji Aszu si esenta Aszu au rol revitalizant. Se recomanda pentru ten uscat, deshidratat. Ingrediente: Tokaji Aszu, esenta Tokaji Aszu, unt de shea, ulei din germeni de grau, vitamina E, vitamina A, provitamina B5, Hydromanil.

CREMA DE NOAPTE CU TOKAJI ASZU50ml

Pentru ten uscat, deshidratat – efect antirid si de regenerare imediat

Crema cu efecte remarcabile, datorita ingredientelor speciale pe care le contine. Pe langa vitamina A, untul shea si uleiurile presate la rece, coenzima Q10 Lipogard si complexul Ameliox asigura un efect antirid deosebit. Bariera hidro-lipidica este asigurata de continutul de Tokaji Aszu si esenta Aszu. Prin compozitia bogata a ingredientelor sale, aceasta crema repara si reumple structura pielii, conferindu-i un aspect radios, tineresc. Recomandata pentru ten uscat, deshidratat. Ingrediente: Tokaji Aszu, esenta Tokaji Aszu, unt de shea, ulei din germeni de grau, ulei de galbenele, vitamina A, vitamina E, provitamina B5, Ameliox (alternativa cosmetica a tratamentului botox).

CREMA ANTIRID PENTRU CONTURUL OCHILOR CU EXTRACT DIN TULPINA DE FLOAREA SOARELUI30ml

Pentru ingrijirea si estomparea ridurilor fine din jurul ochilor

Este o crema bogata in uleiuri vegetale presate la rece, care catifeleaza pielea din jurul ochilor. O combinatie revolutionara din extracte vegetale, numita Gladback, care repara si trateaza pielea matura. Pielea din jurul ochilor este reimprospatata, ridurile fine si (laba gastei) sunt estompate in mod miraculos. Este recomandata pentru ten uscat, sensibil. Ingrediente: extract din tulpina de floarea soarelui, ulei de jojoba, ulei din samburi de struguri, provitamina B5, ulei din germeni de grau, Gladback.

CREMA ANTIRID CU EXTRACT DIN TULPINA DE FLOAREA SOARELUI 50ml

Pentru ten deshidratat – efect  revitalizant si rejuvenant

Prin continutul bogat in vitamina E si componentii sai activi, aceasta crema reduce drastic primele semne de imbatranire cauzate de stres. Stimuleaza in mod natural vitalitatea structurii celulare si fortifica mecanismele de autoaparare ale pielii. Acidul hyaluronic imbunatateste hidratarea pielii, ea devenind mai tanara si mai ferma. Ingrediente: extract din tulpina de floarea soarelui, unt shea, acid hyaluronic, Aloe Vera, ulei de galbenele, ulei din germeni de grau, vitamina E.

CREMA DE FATA CU ACID HYALURONIC SI CELULE STEM DIN TATANEASA50ml

Pentru ten deshidratat – efect hranitor intensiv

Crema de fata intensiv hranitoare. Pe langa continutul de acid hyaluronic si peptide, aceasta crema contine celule stem din tataneasa, care ajuta la regenerarea celulelor si reduce adancimea ridurilor. Umple si netezeste tenul, textura tenului devanind vizibil mai satinata. Ingrediente: celule stem din tataneasa, Matrixyl 3000, Vitamina E, Provitamina B5, ulei din luminita noptii, unt de Shea, acid hyaluronic.

CREMA CU ACID HYALURONIC SI CELULE STEM ARGAN50ml

Pentru ten alipic – efect de mentinere a elasticitatii celulelor

Aceasta crema are o compozitie unica si un continut ridicat de acid hyaluronic. Celulele stem din uleiul de argan si peptidele Matrixil ajuta metabolismul celular, mentine elasticitatea lor si reduce deteriorarea tesuturilor grase. Actioneaza de la cel mai adanc strat al pielii, garanteaza un efect imediat de lifting. Ingrediente: celule stem din argan, Matrixyl 3000, Vitamina E, Provitamina B5, ulei din luminita noptii, unt de Shea, molecule mici din acid hyaluronic, extract vegetal Tens’Up.

 

Ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *