fbpx

Step by Step – Manichiura de Craciun

555

Ce idei ai avut tu pentru nail art special de aceasta sarbatoare deosebita de iarna? Am pregatit o manichiura speciala pentru Craciun.

  1. Se construieste unghia din praful acrilic Cover Pink si se pileste forma cu pila Zebra Xtreme Albastra si pila Zebra Clasica Albastra. Se finiseaza suprafata.
  2. Se foloseste Bufferul pentru finisat portelan cu interiorul roz doar pe zonele unde nu se realizeaza decor. Se realizeaza un decor antic pentru care este nevoie de o suprafata mai dura.
  3. Cu ajutorul pensulelor 0 Short si Mini 3D se realizeaza decorul, folosind noul Color Gel 3D 808, alb; se intaresc in lampa UV pentru 3 minute. In timpul realizarii decorului, acesta se poate usca si treptat.
  4. Dupa acesti pasi, se aplica pe toata suprafata unghiei combinatia nuantelor ChroMe CrystaLac 10 si ChroMe CrystaLac 16 si se intaresc in lampa UV pentru 3-4 minute, pornind si ventilatorul.
  5. Se aplica stratul de ChroMe CrystaLac Top care va trebui uscat pentru 2-3 minute in lampa UV. Cu pensula Mini 3D se aplica puncte cu Royal Gel R7 la baza modelului. Din aceste puncte, cu miscari asemanatoare celor de lacuit, se realizeaza umbre pentru decor; acestea ii vor oferi efectul antic. Se intaresc in lampa pentru 2-3 minute.

Si manichiura cu efect antic, manichiura specifica sarbatorii este gata. Dar nu uita de cadourile celor dragi, ti-am pregatit ghidul ideal de cadouri pentru Craciun. Poate gasesti si alte produse care te ajuta pe tine sau prietenele tale sa realizati decoruri speciale de sarbatori! Arata-ne si noua, suntem curiosi!

Wigmond iti ureaza Sarbatori Fericite!

 

 

Ar putea sa iti placa si...

1 Response

  1. Andrea spune:

    Ce colorat si ce frumos :* si eu fac floricelele cu oja, numai in cazul one stroke 😉 inca nu m-am obisnuit cu acrilice 🙂 Imi place, am acuma o manichiura mega colorata, pe fiecare unghie o culoare 😉 deci amandoua suntem colorate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *