fbpx

Tendintele unghiilor tehnice in viitor

Tendintele unghiilor tehnice in viitor

Profesia de technician în unghii serveşte în principal tendinţelor urmărite de majoritatea femeilor, profesional vorbind cine nu este familiar cu noile tendinţe poate foarte uşor să stea în spatele competiţiei pentru atragerea clienţilor. Să vedem ce tendinţe de creştere sunt în această profesie.

Noile tipuri de unghii artificiale

Set-Cover-PinkCererea pentru prelungirea patului unghial a apărut în urmă cu câțiva ani pentru a servii scopului de prelungire vizuală a degetului si a unghiilor, la fel este cazul pantofilor cu toc care fac să pară că picioarele sunt mai lungi, aşa că am dezvoltat “Cover Pink” extensia patului unghiei cu geluri și acrilice. În prezent sculptura unghiei este de neimaginat fără ele. (Interesant:  aceasta este doar la început, nu prea populară în Statele Unite ale Americii – ei nici măcar nu-l folosesc la concursuri, in schimb acest material magnific intră de asemenea în formarea maghiară de bază NTR. Compoziţia chimică a materialelor noastre se îmbunătaţeşte  permanent, lucrăm in paralel cu dezvoltarea de acrilice dentare si geluri.


Gel – lac: Boom-ul noului serviciu – clientela total nouă in saloane

Banner-gel-lacTehnica gel-lac, s-a îmbunătățit de asemenea  ca urmare a cererilor și „invidia” clienților din trecutul recent.  Acei clienți care nu doresc unghii artificiale și au venit la salon pentru a obține o manichiură și un strat de lac de unghii, au invidiat din totdeauna permanenţa gelurilor comparativ cu oja. Ideea a venit de acolo: dezvoltarea  unui capac care durează atâta timp cât unghiile artificiale. Succesul a fost impresionant: cu polyHybrid gel-lac, a fost lansat un nou serviciu, care a definit fundamentul viitorului profesiei noastre.  Acest nou serviciu atrage o mulțime de noi clienţi care nu au vizitat regulat saloanele de unghii în trecut. Mai multe veşti bune atât pentru tehnicienii de unghii cât şi pentru clienții lor este că tot mai multe lacuri apar  în aceeași culoare ca și CrystaLac (Gel Lac). Acestea sunt 2 familii de culoare. Cu acestea, putem da stralucire unghiilor cu aceeași culoare ca și CrystaLac folosit pe unghii. Sau într-o călătorie mai lungă, o parte din gel lac poate fi înlocuit temporar cu acest luciu la cuticulele.

Întâlnirea ingineriei chimice si electrice

banner lampa ledProfesia de unghii a fost prima industrie care a atras tehnologia LED – pentru economisirea  energiei de iluminat – care a fost  în curs de dezvoltare în ultimii ani. Ca şi toate CrystaLac s-au dezvoltat ca fiind  compatibile cu tehnologia LED şi multe geluri CRYSTAL NAILS se remediază în lămpi ultra-rapide, nu este dificil de prezis că în câțiva ani, combinate LED și CCFL (tuburi UV spiralate) lampă sau lămpi cu LED-uri vor fi larg răspândite.


Viitorul in profesia unghiilor

Vor exista in viitor suficienţi clienîi în saloane?

Va rămâne moda de a merge la un salon de unghii? Răspunsul este un DA categoric.

Unele proprietăți au rămas neschimbate de mii de ani.  Una dintre ele este nevoia de a fi frumoasă.

Atâta timp cât profesia noastră se reînnoieşte şi creem frumuseţi nu este nici o problemă in toate.

Cu serviciile noului gel lac şi cu cele mai sofisticate, mai frumoase dar cu decorul de lungă durată suntem pe drumul cel bun.

Fraza devine din ce în ce o axiomă:

“ Nu există femeie frumoasă fără unghii frumoase’’

Ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *