BBCos - Art & Tech - My Plex Repair & Shine Kit (2 x 500ml) - Wigmond.ro
BBCOS - Art & Tech - My Plex Repair & Shine Kit (2 x 500ml) Mariti imaginea

BBCos - Art & Tech - My Plex Repair & Shine Kit (2 x 500ml)

Prin cumpararea acestui produs primiti 18 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 18 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon 3,60 lei.


185,90 lei

Informații

Din laboratoarele de cercetare BBCOS ia nastere myPlex, un produs restructurant de ultima generatie pentru protectie de lunga durata. Contine copolimeri speciali de aminoacizi si maleat si actioneaza ca agenti interni si externi asupra firului de par.

O formula unica de acest gen, special realizata pentru a consolida structura firului de par, fie acesta sensibilizat sau natural, garantand: restructurarea, protectia si luminozitatea parului, oferindu-i volum si intarindu-i structura.

Versatilitatea tehnica inegalabila a myPlex bond kreator permite utilizarea atat cu amestecul de vopsele cu oxidanti si decoloranti, protejand firul de par de agentii alcalini agresivi si oxidanti, cat si o utilizare pura, ca produs restructurant al firului de par. Astfel, regleaza porozitatea firului de par si faciliteaza rezultatele omogene si uniforme in tratamentele de indreptare si permanent.
Prin natura sa previne si deteriorarea cauzata de folosirea placilor termice si a ondulatoarelor.

Continutul pachetului:

- myPlex 1 bond kreator 500ml

- myPlex 2 bond kreator 500ml

- capac de masurare.

Produse asemanatoare

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: