Categorii

Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi

Helia-D Professional - Retinoid Ser pentru Rejuvenare 1% (15ml)

88,90 lei

Multumita continutului de peptide si  a unei  concentratii de 1% dintr-un complex activ de retinoid, denumit Granactive Retinoid, serul  repara textura tenului si reduce eficient ridurile si liniile fine. Ingredientele active redau fermitate pielii, stimuleaza productia de collagen conferind  astfel  elasticitate pielii. Formula  bogata in antioxidanti  amplifica puterea de autoaparare a pielii impotriva factorilor daunatori externi.

Cantitate

  • Plata online cu cardul - Sigur si Rapid Plata online cu cardul - Sigur si Rapid
  • Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei) Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei)

Multumita continutului de peptide si  a unei  concentratii de 1% dintr-un complex activ de retinoid, denumit Granactive Retinoid, serul  repara textura tenului si reduce eficient ridurile si liniile fine. Ingredientele active redau fermitate pielii, stimuleaza productia de collagen conferind  astfel  elasticitate pielii. Formula  bogata in antioxidanti  amplifica puterea de autoaparare a pielii impotriva factorilor daunatori externi.

Mod de folosire:  Aplica serul pe tenul curatat in prealabil. Obisnuieste-ti tenul cu acest  ser treptat incepand cu 1-2 aplicari pe saptamana. In timpul zilei se recomanda folosirea  unei creme cu protectie solara de cel putin SPF 30.

Recomandat pentru toate tipurile de ten.

A se pastra la temperaturi cuprinse intre 5-25°C

Helia-D Professional
5999569020008

Fisa cu date

Gramaj
15 ml
Formula speciala
Paraben free
Textura
Lichid
Ingrediente principale
Retinoid
Ulei de jojoba
Tipuri de ten
Toate tipurile de ten

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

16 alte produse din aceeasi categorie: