Categorii

Speciale

Speciale
Toate ofertele speciale

Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi
E timpul să dăruim!

E timpul să dăruim!

Wigmond deschide sezonul cadourilor. Sunt mai puțin de 50 de zile până la sărbători, iar noi vrem să fim primii care îți dăruiesc ceva special.

În lunile friguroase ce urmează, încălzește-ți sufletul răsfățându-te pe tine sau pe clientele tale cu produse profesionale esențiale în această perioadă.

  • Încearcă cremele hidratante Helia D cu Tokaji Asszu sau cu 3 celule stem, pentru a-ți îngriji tenul uscat și aspru din cauza frigului.
  • Nu uita să îți recompensezi părul cu un tratament nutritiv… toamna și iarna nu este tocmai cea mai ușoară perioadă pentru firul de păr.
  • Fii trendy și aranjată de sărbători, din cap până în picioare sau cum s-ar spune în domeniul Beauty, de la unghii, până la sprâncene!
  • Iar pe principiul ce poți face azi, nu lăsa pe mâine, este timpul ideal pentru a începe să achiziționezi câteva dintre cadourile de Căciun pentru cei dragi. Avem câteva recomandări pentru tine.

Acum că ți-ai făcut o listuță cu tot ce ai nevoie, nu mai ezita și umple-ți coșul! Noi te răsplătim cu cadouri senzaționale! Iată cât este de simplu:

  • La cumpărăturile de minim 250 lei, îți oferim cadou un super Breloc Tris VIP și transport gratuit.
  • La cumpărăturile de minim 350 lei, primești cadou o Mini Perie cu Elastice, un super Breloc Tris VIP și transport gratuit.
  • La cumpărăturile de minim 450 lei te răsplătim cu un Extra Pachet de Șervețele Antibacteriene, o Mini Perie cu Elastice, un super Breloc Tris VIP și transport gratuit.
  • La cumpărăturile de minim 600 lei, primești cadou cel mai practic Phoen XS Alb, un Extra Pachet de șervețele Antibacteriene, o Mini Perie cu Elastice și un super Breloc Tris VIP.

Wow, ce de cadouri tari! Acum, poți avea toate astea, tot ce trebuie să faci este să îți umpli coșul pe www.wigmond.ro!

Atenție! Oferta este valabilă în perioada 04.11 – 11.11.2020 în limita stocului disponobil! Ar fi păcat să ratezi această ocazie unică!

Leave a Reply