NOU – Vopsea de par fara amoniac cu ingrediente naturale – Earthia Color

NOU – Vopsea de par fara amoniac cu ingrediente naturale – Earthia Color

Earthia Color este noua vopsea de păr permanentă, fără amoniac, vegană, și în proporție de 90% pe bază de ingrediente exclusiv naturale. Reprezintă alchimia perfectă dintre tehnologie și natură, având ca focus îngrijirea și frumusețea părului, pentru a satisface astfel nevoile chiar și a celor mai exigenți consumatori ai zilelor noastre.

În laboratoarele LAB37 s-au efectuat numeroase studii și cercetări pentru a dezvolta o vopsea de păr cu adevărat  versatilă a gamei BBCOS: un sistem real, care permite fiecărui salon de înfrumusețare să facă față provocărilor profesionale zilnice. Indicele ridicat de naturalețe al vopselelor Earthia acordă posibilitatea chiar și persoanelor cu probleme de sensibilitate ale scalpului să își exprime propria identitate, prin alegerea culorii care reflectă cel mai bine feminitatea și personalitatea lor.

Nuanțele cromatice ale Pământului inspiră paleta de culori a vopselelor Earthia: elementul care reprezintă vitalitatea, acum gata să dea viață părului. Cele zece trepte de culoare ale acestei linii profesionale, alese cu gust, au dat naștere diagramei de culori: o gamă largă de nuanțe care oferă posibilitatea de a varia în diferitele sectoare ale cercului cromatic. De la sobrietatea celor mai reci nuanțe la vivacitatea celor mai calde culori: 81 de nuanțe unice, pentru ca toate femeile să își găsească perechea potrivită. Click aici pentru a descoperi nuanțele!

EARTHIA COLOR revoluționeză serviciul de colorare în salonul de coafură: întregul proces devine un adevărat tratament pentru păr, având efecte benefice asupra fibrei capilare, în timp ce are loc transformarea de look. 

Formula vegană a vopselelor Earthia Color are la bază patru ingrediente active, roade prețioase ale pământului: cânepă, orez, microalge Chlorella Vulgaris și lupin alb.

Căutarea continuă pentru soluții naturale și de ultimă oră a permis laboratoarelor LAB37 să dezvolte formula NATHUE COMPLEX*  folosind substanțe derivate din pământ, care au fost supuse unor procese de fermentare și biolichefiere enzimatică pentru a menține proprietăţile lor nealterate.

Amestecul obținut este bogat în ingrediente active foarte asemănătoare celor regăsite în fibra capilară și în scalp, conceput special pentru a transforma serviciile de colorare oferite de hairstyliști în adevărate TRATAMENTE de îngrijire și răsfăț.

NATHUE COMPLEX a fost special dezvoltat pentru a lucra în sinergie cu baza colorantă a vopselelor EARTHIA și a-i intensifica performanțele prin crearea a două macro-efecte: cosmetizare și bunăstare.

Fitokeratină din cânepă și orez (aprobat Cosmos)

Fitokeratina din cânepă și orez întărește părul fragil și hrănește scalpul. Cânepa este elementul cheie pentru un tratament fortifiant. Hrănește părul, oferindu-i luminozitate nouă și un aspect catifelat. Orezul este un ingredient activ bogat în minerale, vitamine și antioxidanți: protejează fibra capilară de daunele cauzate de agenții externi și accelerează creșterea părului.

Simbioza celor două ingrediente active este obţinută prin tehnologia de bio-lichefiere enzimatică: proteinele sunt hidrolizate, iar performanța de pătrundere a acestora în piele crește exponențial, având o puternică activitate de fortificare.

Microalge Chlorella Vulgaris și Lupinus Albus (aprobat Cosmos)

Microlga Chlorella Vulgaris este o algă verde de apă dulce, cu capacitate de regenerare: este bogată în proteine, carbohidrați, pigmenți, vitamine și minerale. Principala sa acțiune este de a hrăni în profunzime părul, redându-i luminozitatea.

Procesul de fermentare îmbunătățește performanța ingredientelor active prin creșterea exponențială a acțiunii acestora asupra părului.

Lupinul Alb susține creșterea părului sănătos și puternic. Îmbunătățește microcirculația, oferind ușurare scalpului. Accelerează creșterea părului și încetinește căderea acestuia. Simbioza celor două ingrediente active este obținută prin tehnologia de bio-lichefiere enzimatică: proteinele sunt hidrolizate având capacitatea de a da părului o puternică activitate fortifiantă.

Puncte forte:

 • Produs fără amoniac
 • Produs testat dermatologic
 • Testat Nickel
 • 100% made in Italy
 • Cutie din hârtie reciclată
 • Formulă vegană, fără ingrediente de origine animală
 • Produsul NU a fost testat pe animale
 •                   
 • Fără PPD adăugat 
 • Fără rezorcină adăugată
 • Reduce riscul la iritații și alergii

OXIGEN CREAM este gama de oxidanți creată pentru a dezvolta și îmbunătăți performanța EARTHIA COLOR NATHUE COMPLEX.

Formula se remarcă prin cremozitatea sa echilibrată care face amestecul ușor de distribuit

Parfumul delicat intensifică plăcerea tratamentului, iar proteinele din grâu îndeplinesc cele patru acțiuni fundamentale pentru îngrijirea părului tratat: HIDRATARE, NETEZIRE, ÎNTĂRIRE, CONDIȚIONARE.

Descoperă întreaga linie Earthia Color aici!

*Testate și certificate de Universitatea din Perugia.