Produse Lifting pentru Păr – NOU

Produse Lifting pentru Păr – NOU

Yao-Tech – Unde stiinta si tehnologia Întâlnesc înțelepciunea și tradițiile

Ai auzit despre femeile Yao?

Așezat în munții din sudul Chinei, satul Huangluo (tradus ,,Satul cu Păr Lung”) este recunoscut chiar și de către Cartea RecordurilorGuiness, drept locul în care trăiesc femeile cu cel mai sănătos și lung păr din întreaga lume (lungimea părului femeilor variază de la 1,7 la 2,1 m).

Secretul femeilor Yao?

Un ritual străvechi de frumusețe, care implică utilizarea unui produs cu apă de orez fermentat!

Povestea femeilor Yao a trezit interesul grupului nostru de experti hairstyle, care dupa numeroase  investingari  au decis să cerceteze riguros avantajele pe care procesul de hiper-fermentare o are asupra apei de orez.

Procesul implică o etapă inițială de pre-tratare enzimatică a orezului în mediu apos, pentru a extrage ingredientele active prețioase și pentru a reduce dimensiunea medie a fracției de zaharide, favorizând fermentabilitatea acesteia.Integrarea ulterioară a saccharomyces cerevisiae, un organism unicelular, transformă fracția de zahărdin apa de orez într-un complex post-biotic bogat în ingrediente active esențiale pentru bunăstarea fibrei capilare.

Formula Yao-Tech a fost îmbogățită cu acid hyaluronic și colagen marin.

Această combinație extraordinară trezește bunăstarea și vitalitatea fibrei capilare: cele trei ingredientele active acționează în sinergie asupra morfologiei părului, conferând un efect intens de reumplere a firului de păr, în timp ce restructurează și hidratează profund. Mai mult de atât, ingredientele active revigoreazaă părul, îi redau strălucirea și îi conferă un efect neted, cu rezultate vizibile, încă de la prima aplicare.

Acidul hyaluronic

Proprietățile sale revitalizante și regeneratoare fac din acest ingredient aliatul ideal pentru îngrijirea și sănătatea părului. Acidul hialuronic oferă o senzație instantanee de bine și pătrunde delicat în ,,sufletul” firului de păr, contracarând radicalii liberi. Luptă  împotriva uscării scalpului și restabilește elasticitatea părului. Alături de colagen, beneficiile acidului hialuronic se intensifica.

Colagenul marin

Colagenul marin este cunoscut pentru caracteristicile sale antioxidante. Moleculele sale hidratează profund scalpul și regenerează celulele stem ale bulbului, întărind și protejând părul slab și fin. Prezența sa în formula produsului ajută pentru a preveni deshidratarea și amplifică diametrul fibrei părului, conferind părului un aspect sănătos și puternic.

Linia Emphasis conține patru produse cu actiuni plăcute, care utilizate corect, vă permit să vă bucurați de toate beneficiile pe care tehnologia Yao-Tech ne-o pune la dispoziție: Revitalizare, hidratare intensa, reumplere, mai pe scurt, efect de lifting senzațional si imediat vizibil.

1.Șamponul Densificator cu efect de lifting, datorită Ph-ului izoepidermic din compoziția sa este ideal pentru toate tipurile de păr, curăță delicat părul si scalpul. Formula inovatoare Yao-Tech, pe bază de apă de orez fermentat, acid hyaluronic și colagen marin, cu peste 90% ingrediente active de origine naturală, regenerează, restructurează, hidratează profund și redă forța fibrei capilare. Se recomandă ca șamponul să se dilueze cu apă. Nu conține săruri, parabeni si silicon. Produs testat dermatologic, pet-friendly, netestat pe animale.

2.Tratament cu Efect de Lifting, în cadrul căruia, formula Yao-Tech se îmbină cu molecula Granrepair PowerBond într-un elixir ce conferă bunăstare infinită firului de păr. Cu o tehnică de aplicare lock-by-lock facilitează pătrunderea ingredientelor active în structura părului și tratează intens părul care are nevoie de revitalizare, reumplându-l. Datorită Ph-ului ușor alcalin, acest produs deschide fin cuticulele, facilitând pătrunderea ingredientelor active în profunzimea firului de păr. Efectul de lifting va fi vizibil după prima utilizare, firul de păr reumplându-se și revitalizându-se.

Mod de utilizare: Aplicați șuvită cu șuvită pe părul spălat cu Emphasis Șampon Densificator și uscat cu prosopul. Masați ușor și pieptănați fiecare șuviță. Se lasă să acționeze 15/20 de minute, eventual mai puțin la o sursă de căldură. Nu clătiți. Continuați cu aplicarea Emphasis Balsam Densificator pe lungimi și capete, se lasă să acționeze pentru câteva minute. Clătiți cu atenție.

Produs fără săruri, parabeni și silicon!

3.Balsam Densificator cu efect de lifting (reumplere si restructurare) pentru păr. Formula inovatoare Yao-Tech contribuie la întărirea, reumplerea și restructurarea firului de păr. Apa de orez fermentat, acidul hyaluronic și colagenul marin acționează sinergic pentru amplificarea procesului de restructurare și reumplere a firului de păr. Părul iși recapătă strălucirea, hidratarea și finețea naturală. Acesta are proprietăti detoxifiante, sigilează cuticula și redă nivelul de hidratare optim al părului. Balsamul acidifică părul și acționează imediat după aplicare. Produs fără săruri, parabeni si silicon!

Folosit in cadrul tratamentului de lifting, acest balsam are rolul de a inchide cuticula pentru a pastra ingredientele active patrunse in structura firului de par prin aplicarea anterioara a tratamentului. Pentru mentinerea efectului tratamentului de lifting si acasa, se recomanda utilizarea Samponului si Balsamului Densificator Emphasis, in combinatie cu Amplificatorul Emphasis.

Se aplica pe parul umed si se maseaza usor. Se lasa sa  actioneze cateva minute, apoi se clateste. Pentru un rezultat optim se continua cu tratamentul complet Emphasis Yao-Tech.

4.Emphasis Plumping Booster este amplificatorul tratamentului de lifting multi-senzorial Emphasis Yao Tech, intensificand si prelungind rezultatele tratamentului de restructurare si reumplere a firului de par. De asemenea, are rolul de a proteja parul de factorii nocivi externi.

Mod de utilizare: Se aplica pe parul spalat in prealabil cu Plumping Șampon și balsam din gama Emphasis Yao-Tech. Masați ușor de la lungimi până la vârfuri și lăsați să acționeze câteva minute. Nu clătiți și continuați cu uscarea normală a părului.

Pentru menținerea efectului tratamentului de lifting se recomandă utilizarea regluată a Șamponului și Balsamului Densificator Emphasis în combinație cu Amplificatorul Plumping Booster.

Produsele sunt disponibile individual, sau în kit complet. Acum, le găsești la preț special de lansare. Decoperă mai multe detalii AICI!

Leave a Reply