Categorii

Speciale

Speciale
Toate ofertele speciale

Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi
Cum să beneficiezi de o îngrijire profesională a părului chiar la tine acasă?

Cum să beneficiezi de o îngrijire profesională a părului chiar la tine acasă?

Părul a fost considerant mereu o podoabă…de aceea, trebuie prețuit și îngrijit ca atare.  Deși zilele acestea este practic imposibil să optezi pentru un tratament complet efectuat în salon, #wigmonditiaduce un program complet care  îți va răsfăța părul și va furniza nutrienții esențiali pentru un păr sănătos și strălucitor.

Îți vom prezenta pas cu pas, etapele necesare:

  1. CURĂȚAREA părului de impurități

Eliminarea eficientă a impurităților este deosebit de importantă deoarece favorizează absorbția nutrienților existenți în tratamentele ulterioare.

Un șampon cu pH adecvat va efectua o curățare profundă, menținând nivelul optim de hidratare atât de necesar firului de păr.

Recomandarea noastră este BBCOS Șampon Elixir –> un produs FĂRĂ SĂRURI, FĂRĂ PARABENI, cu pH între 4,8/5,3. Formula concentrată cu ulei de Argan și semințe de In asigură îndepărtarea delicată a reziduurilor, hidratând în profunzime firul de păr.

 

  1. HIDRATAREA

Balsamul sau masca este produsul indispensabil din rutina ta de îngrijire. Acesta are rolul de a hrăni firul de păr pe toata lungimea acestuia. Diferența dintre cele două produse rezultă din timpul de acțiune. Balsamul necesită 1-2 minute în timp ce masca are nevoie de cel puțin 5 minute.

În cazul în care te confrunți cu un păr vopsit, deshidratat, folosește un balsam care asigură o hidratare profundă, fără a încărca firul de păr –> BBCOS Balsam Elixir.

Un păr foarte degradat, cu capete despicate și cu tendința de rupere necesită o îngrijire mai intensivă –> BBCOS Mască Nutritivă. Uleiurile din compoziție se absorb în profunzime, asigurând  nutriția optimă chiar din interiorul firului de păr.

 

  1. PROTECȚIA TERMICĂ

Această etapă este obligatorie deoarece protejează firul de păr împotriva deshidratării cauzată de utilizarea plăcii de păr sau a phoenului. Lotiunea  BBCOS Thermal Repairing garantează protecție de 100% iar keratina hidrolizată oferă luminozitate și efect antistatic.

 

  1. REVITALIZAREA

Un păr strălucitor emană sănătate. Uleiul de păr Kristal Evo de la BBCOS  hrănește și restructurează chiar și cel mai fragil fir de păr. Substanțele active creează o barieră protectoare împotriva agenților atmosferici și a căldurii. Acesta poate fi aplicat atât pe părul umed, pentru un plus de hidratare, cât și pe părul uscat, pentru a reda strălucirea naturală.

 

  1. NUTRIȚIE PERIODICĂ

Pașii enumerați anterior asigură nutrienții necesari pentru ca părul să îți păstreze vitalitatea și aspectul mătăsos. Însa, uneori este necesară utilizare unor produse complementare care actioneaza atât la suprafața scalpului, cât și pe lungimea părului. Fiolele Hidratante BBCOS Kristal Evo răspund perfect nevoilor nutriționale necesare părului are mai ales după tratamentele de vopsire, decolorare sau permanent. Combinația de vitamine și proteine asigură nutriție, oferă volum și strălucire de neegalat.

 

Iată cât e de simplu să ai grijă de părul tău folosind produse profesionale chiar din confortul casei tale!

Leave a Reply