Noutăți vară 2021

Noutăți vară 2021

NOUTĂȚILE VERII SUNT DISPONIBILE ACUM ONLINE ȘI ÎN MAGAZINE WIGMOND !

Vara trece cât am clipi, ar fi păcat să nu profităm de ea din plin, mai ales acum, când avem de recuperat distracția verii trecute, compromisă de pandemie. În același timp, noi, femeile, încercăm mereu să arătăm bine, iar această perioadă din an parcă ne intensifică dorința de a fi cele mai faine. Deși nu ne place să recunoaștem, adevărul este că ne simțim total diferit când suntem coafate, epilate, pensate sau cu manichiura făcută. Chiar dacă am avea impresia că manichiura nu iese așa tare în evidență precum coafura sau tenul nostru, totuși se consideră că aceasta este ,, cartea de vizită a unei femei “.

Misiune brand-ului SoKwik este aceea de a eficientiza munca tehnicienelor cu produse și tehnici revoluționare, care permit realizarea unor lucrări de calitate într-un timp mult mai scurt. Timpul este o resursă prețioasă, atât pentru noi, tehnicienele, cât și pentru clientele noaste. Tocmai de aceea, am dezvoltat alături de echipa noastră de experți din domeniul unghiilor tehnice, o serie de produse cu ajutorul cărora poți reduce semnificativ timpul necesar unei manichiuri. Ești curioasă să vezi ce ți-am pregătit?

 

Noul Speed Top Gel, așa cum îi spune și numele, se aplică extrem de rapid, ca un simplu lăcuit fără a fi necesar realizarea blicului și se polimerizează în doar 30 de secunde. Află mai multe despre produs AICI.

 

 

Efectul de stropi este cel mai la modă decor al verii. Nu mai pierde timpul realizând acest efect cu tehnici migăloase, noul MattON Splash Top Gel conține particule de diverse forme și dimensiuni, cu care creezi instant modelul cu stopi, print-un simplu lăcuit. Disponibil pe ALB sau NEGRU. Vezi produsele AICI.

 

Cu siguranță nu ai așa ceva pe masa ta de lucru! Noile Gel Lac-uri SoKwik cu efect de aurora-boreală sunt disponibile acum online și în magazine. Obține un joc impresionant de nuanțe strălucitoare, precum cel din zonele polare. Află mai multe despre produse AICI.

 

Acum nu mai este cazul să îți pierzi timpul cu decoruri complicate, aplică Splash Top sau optează pentru efectul de aurora-boreală și obține rezultate senzaționale cât ai clipi. Clienta ta își dorește unghii cu luciu rezistent și de durată? Nu mai pierde timpul aplicând top-uri greu de întins, care necesită realizare blicului, alege Speed Top și câștigă timp ție și clientelor tale ! Bucură-te de vara asta din plin !