Pentru vara 2021

Pentru vara 2021

Îți dorești o vară super ?

Atunci asigură-te că ai la îndemână produsele esențiale pentru a arăta impecabil în orice moment! Vara acesata încarcă-te cu razele soarelui și fii tu tipa aceea cu bronz ciocolatiu irezistibil, dar protejează-ți pielea, bucură-te de părul tău cu un ton mai deschis de la soare și cârlionțat de briza mării, dar nu uita să-l hidratezi corespunzător și poartă-ți rochia preferată oricând, fără ca firele de păr în plus să te pună în situații neplăcute ! Cum să faci toate astea? Cu produsele #Wigmond, care sunt la super reducere pe toată perioada verii, în limita stocului disponibil. Ne dorim să te bucuri la maxim de această perioadă, iar asta se întâmplă doar dacă te simți bine în pielea ta! Ți-am pregătit și o listuță cu most neededurile pentru vara 2021.

1.Știai că razele UV și arsurile solare sunt principalii factori care determină îmbătrânirea prematură a pielii? Nu ieși din casă fără să aplici pe față și decolteu Crema cu Factor de Protecție SPF30 de la HeliaD Professionals !

 

2.Nu uita să îți hidratezi pielea zi de zi. Chiar dacă nu simți, pielea ta suferă în tăcere din cauza factorilor externi nocivi. Pentru vara aceasta și nu numai îți recomandăm produsele California Mango Hand & Body Care, care provin tocmai de pe plajele însorite ale americii, unde soarele este la el acasă. Experții beauty californieni știu exact de ce are nevoie pielea ta, așa că îți recomandăm să încerci cu încredere produsele. Descopră-le AICI !

 

3.Nu doar pielea, ci și părul tău este expus la diverse șoc-uri. Razele soarelui, briza mării sau praful sunt doar câțiva factori care îl afectează. Hidratează-l cu Hydra Lotion de la #bbcos! Mai multe de atât, pentru îngrijire zilnică alege Șamponul și Masca Nutritivă Kristal Evo, iar noi îți oferim cadou un super Tratament Elixir de la #bbcos.

 

4.Ar fi păcat să ratezi o distracție spontană la piscină ori să renunți la un look impresionant, doar datorită firelor de păr în plus. Pentru o piele fină și epilare fără durere îți recomandăm Ceara Holiday.

 

5. În ceea ce privește manichiura, nu putem recomanda altceva decât ,, să porți vara pe unghii ” cu cele mai noi nuanțe Gel Lac de la #SoKwik.

 

Așadar, draga noastră, fii tu cea mai mișto tipă vara asta, noi te susținem cu super produse la super prețuri!