De la iepurașul #Wigmond

De la iepurașul #Wigmond

Hopp… Țopp… cam așa sar cadourile în coletul tău la orice comandă de minim 250 lei plasată în perioada 24 aprilie – 09 mai.

Încă mai ai timp să îți faci stoc-ul de produse pentru Paști, când cu siguranță ești plină de programări sau să îți refaci stoc-ul pentru după sărbători. Oricare ar fi motivul tău de a investi în frumusețe, noi îți răsplătim alegerea cu super-cadouri esențiale pentru vara ce se apropie cu pași repezi.

Cadourile cresc progresiv, odată cu atingerea unui prag superior. Hai să vedem, ce îți aduce Iepurașul Wigmond anul acesta!?

Pentru achiziții de minim 250 lei primești cadou cea mai chic agrafă – Clips Train, un mini Balsam Hidratant Mango Mend de la California Mango și transport gratuit.

Cumpără produse de minim 500 lei, iar iepurașul îți va adce tot ceea ce au primit cei care au achiziționat produse de 250 lei PLUS un super Gomaj pentru Corp de la California Mango și un Gel de Duș California Mnago cu miros irezistibil de vară.

Ce le-a pregătit iapurașul celor mai harnici dintre voi?  Cumpărăturile de minim 750 lei vin însoțite de toate cadourile enumerate anterior PLUS o placă de păr Ultron Mach Mini Gloss, care îți salvează coafurua oricând și oriunde!

Noi zicem să nu mai stai pe gânduri, plasează comanda ta către iepurașului #Wigmond cu tot ceea ce îți dorești și bucură-te de cele mai tari cadouri!

Hop… Țop… Am plecat la cumpărături. Haide și tu! -> MAGAZIN ONLINE

Leave a Reply