Categorii

Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi
SoKwik - Lampă UV/LED - Dual Pro
  • SoKwik - Lampă UV/LED - Dual Pro
  • SoKwik - Lampă UV/LED - Dual Pro
  • SoKwik - Lampă UV/LED - Dual Pro
  • SoKwik - Lampă UV/LED - Dual Pro

SoKwik - Lampa UV/LED Dual Pro

299,90 lei

Extra Reducere 10% COD: MAI10

Lampa Dual Pro este realizata cu o tehnologie de ultima generatie, asigurand o polimerizare rapida, uniforma a oricarui tip de gel sau gel lac, fara a supraincalzi materialul.

Cantitate
Stoc epuizat

  • Plata online cu cardul - Sigur si Rapid Plata online cu cardul - Sigur si Rapid
  • Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei) Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei)

local_shipping Acest produs are Transport Gratuit!

S-ar putea sa-ti placa si

Designul unic si modern de care dispune lampa Dual Pro de la SOKWIK fac din aceasta un produs de exceptie care nu trebuie sa lipseasca de pe masa ta de lucru.

Lampa Dual Pro este realizata cu o tehnologie de ultima generatie, asigurand o polimerizare rapida, uniforma a oricarui tip de gel sau gel lac, fara a supraincalzi materialul. Aceasta este dotata cu 24 leduri combinate UV/LED de 48 wati impreuna cu un ventilator incorporabil, silentios. Pentru a controla timpul de polimerizare, exista optiunea de reglare a timer-ului in functie de necesitati: 10 sec, 30 sec, 60 sec, 90 sec si 120 sec. In cazul in care este necesar ca lampa sa functioneze 30 minute fara oprire, trebuie tinut apasat simultan butoanele de 10 secunde si 60 secunde. Totodata, senzorii de miscare amplasati in interior se aprind automat in momentul in care clienta introduce mana in lampa, astfel economisind considerabil energia electrica utilizata.

Un element surpriza al lampii Dual Pro de la Sokwik il constituie optiunea LOW HEAT. Aceasta se foloseste in cazul unor geluri de constructie care, in timpul polimerizarii, se supraincalzesc si creeaza clientelor o senzatie de disconfort. Insa, in acest caz, dupa scurgerea celor 120 secunde, este nevoie de inca 90 secunde pentru a finaliza procesul de polimerizare.

Date tehnice:
24 LED-uri UV
Consum maxim de energie: 48W
Voltaj: 100-240V, 50/60Hz
Iesire: 24V
Dimensiuni: 203x200x107mm
Frecventa lumina: 365-405nm

SoKwik
6426820002606

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

4 alte produse din aceeasi categorie: