Categorii

Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi

Lady Stella Macese - Masca Antirid cu Macese si continut ridicat Vitamina C(500ml)

57,90 lei

Continutul ridicat de vitamina C al maceselor creste capacitatea pielii de a absorbi si retine umiditatea, stimuleaza metabolismul celular, protejeaza pielea impotriva formarii radicalilor liberi, intarziind astfel imbatranirea.

Cantitate

  • Plata online cu cardul - Sigur si Rapid Plata online cu cardul - Sigur si Rapid
  • Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei) Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei)

Continutul ridicat de vitamina C al maceselor creste capacitatea pielii de a absorbi si retine umiditatea, stimuleaza metabolismul celular, protejeaza pielea impotriva formarii radicalilor liberi, intarziind astfel imbatranirea. Colagenul imbunatateste structura pielii, umple ridurile si reda elasticitatea. Datorita continutului de vitamine A si E si a formulei de hidroviton, dupa o utilizare regulata, tonusul si nivelul de hidratare al pielii se imbunatatesc, ridurile mai mici sunt netezite, iar cele mai profunde se estompeaza. Pielea este improspatata, isi recapata fermitatea si elasticitatea.

Utilizare: Aplicati pe pielea curata, lasati sa actioneze timp de 15-20 de minute, apoi clatiti cu apa calduta. Ideal pentru fata, gat, decolteu si pentru orice tip de piele.

Lady Stella
5997803932735

Fisa cu date

Gramaj
500 ml
Textura
Crema
Ingrediente principale
Aloe vera
Macese
Vitamina C
Actiune
Anti-rid
Calmant
Hidratant
Tipuri de ten
Matur
Uscat

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

16 alte produse din aceeasi categorie: