Categorii

Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi
Golden Green - Baza de Machiaj cu Genopeptide (30ml)
  • Golden Green - Baza de Machiaj cu Genopeptide (30ml)

Golden Green - Baza de Machiaj cu Genopeptide (30ml)

54,90 lei

Conține pigmenți capsulați în perle încorporate într-un gel bogat în ingrediente active (noua generație de peptide Juveleven TM, niamicide și celule stem vegetale). Datorită pompei de dozare, micro-capsulele se mixeaza cu gelul, oferind tenului o senzație mătăsoasă și un bronz ușor.

Cantitate

  • Plata online cu cardul - Sigur si Rapid Plata online cu cardul - Sigur si Rapid
  • Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei) Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei)

Conține pigmenți capsulați în perle încorporate într-un gel bogat în ingrediente active (noua generație de peptide Juveleven TM, niamicide și celule stem vegetale). Datorită pompei de dozare, micro-capsulele se mixeaza cu gelul, oferind tenului o senzație mătăsoasă și un bronz ușor. Corectează imperfecțiunile pielii și învăluie tenul într-o peliculă subțire, invizibilă. Combate luciul inestetic al tenului, oferă aderență și rezistență produselor de machiaj aplicate ulterior. Stimulează procesele naturale de regenerare și auto-corecție ale pielii, hidratează fibrele de colagen și elastină din țesuturile conjunctive. Rezultatul este o piele mai fermă și mai netedă.

Instrucțiuni de utilizare: se aplică 2-3 pompe pe pielea demachiată și exfoliată în prealabil. Se poate folosi fie ca bază de machiaj, fie ca o cremă de zi corectoare.

Golden Green
5999882202549

Fisa cu date

Gramaj
30 ml
Textura
Gel
Ingrediente principale
Celule stem vegetale
Actiune
Hidratant
Tipuri de ten
Normal

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

16 alte produse din aceeasi categorie: