Categorii

Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi
  • Nou

Helia-D Professional - Tratament curativ pentru regenerarea tenului (5x2ml)

132,90 lei

Piele faciala cu aspect mai tanar si reimprospatat cu un tratament de 5 zile. Cele 5 seruri concentrate ale curei cu fiole asigura protectie eficienta impotriva imbatranirii pielii fetei. Ingredientele active ofera aspect vitalizant si efect de lifting imediat al pielii.

Vizualizeaza recomandarea de aplicare in tabelul din descrierea de mai jos.

Cantitate

  • Plata online cu cardul - Sigur si Rapid Plata online cu cardul - Sigur si Rapid
  • Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei) Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei)

Piele faciala cu aspect mai tanar si reimprospatat cu un tratament de 5 zile.
Cele 5 seruri concentrate ale curei cu fiole asigura protectie eficienta impotriva imbatranirii pielii fetei. Ingredientele active ofera aspect vitalizant si effect de lifting imediat al pielii. Dupa finalizarea tratamentului, fata este vizibil improspatata si netezita, cu efect de durata. Continut unic de ingrediente anti – imbatranire: APPS, acid hyaluronic, celule stem vegetale, peptide Argirelox si Matrixyl.

Continutul pachetului:
- Helia-D Professional Fiola Cocktail cu acid hyaluronic (2ml) – Fiola intensiv hidratanta cu acid hyaluronic, extract de celule stem de argan si peptide.
- Helia-D Professional Fiola cu Vitamina C (2ml) – Fiole de lifting, fermitate si antirid cu vitamina C.
- Helia-D Professional Fiola 3 Celule Stem (2ml) – Intinerirea complexa a pielii cu puterea a trei extracte de celule stem vegetale (orhidee, merisor, argan)
- Helia-D Professional Fiola antirid Argirelox solutie peptide 10% (2ml) – Fiola antirid care contine 100% solutie peptidica Argirelox
- Helia-D Professional Fiola pentru fermitate Matrixyl 3000 10% si Acid Hyaluronic (2ml) – Fiola pentru fermitate care contine 10% Matrixyl si acid hyaluronic.

Instructiuni: O fiola este suficienta pentru o utilizare. Agitati usor capacul fiolei pentru a aduce intregul continut in corpul fiolei. Rupeti capacul de corpul fiolei aplicand presiune pe gat. Dispensati continutul fiolei in palma si aplicati pe fata si gat, evitand zona ochilor. Continuati rutina zilnica de ingrijire a pielii cu crema de fata. Aruncati sticla la deseuri.

Helia-D Professional
5999569023344

Fisa cu date

Gramaj
5x2 ml
Formula speciala
Paraben free
Textura
Lichid
Ingrediente principale
Acid hyaluronic
Celule stem vegetale
Peptide
Actiune
Anti-rid
Lifting
Tipuri de ten
Toate tipurile de ten

7 alte produse din aceeasi categorie: