Categorii

Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi
  • Nou

Feel Flux - Patrikmod

359,90 lei

Bun venit în echipa lui Patrik! Sărbătorim talentul incredibil pe care îl are Patrik cu o nouă culoare pentru celebrul nostru Skill Set. Fiecare cutie este semnată personal de Patrik.Alătură-te echipei și învață cele mai tari scheme de la Patrik!

Cantitate

  • Plata online cu cardul - Sigur si Rapid Plata online cu cardul - Sigur si Rapid
  • Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei) Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei)

Patrikmod este noul Skill Set galben, semnat personal de acest jucător renumit pentru talentul său incredibil. Skill Set conține două dispozitive Sklii Flux, pentru a realiza trucuri mai complexe sau pentru a împărtăși distracția cu prietenii!  Skill Flux este noua variantă a jocului Feel Flux Original, conceput pentru a duce distracția la cote maxime. Dacă până acum legile fizicii te ajutau să lași pe toată lumea cu gura căscată, cu noul Skill Flux vei trece la nivelul următor. În loc de cupru, Skiil Flux este realizat din aluminiu de cea mai înaltă calitate, care face ca mingea să se miște mai rapid în interiorul tubului, generând o dinamică perfectă între cele două elemente. Acum e momentul să înveți trucuri senzaționale! Încearcă să ții mingea cât mai mult timp în aer cu un singur tub, trăgându-l în sus când mingea cade prin el, după care prinde bila și repetă trculu de câte ori poți, fără ca mingea să cadă pe jos! Încearcă să găsești echilibrul perfect în timp ce învârți mingea pe marginea tubului, fă mișcări rapide sau fii un jucător zen, distrează-te singur sau cu prietenii tăi, acum poți face orice schemă îți dorești! Sună ireal? Nu te stresa, ți-am pregătit tutoriale, vom învăța împreună cele mai tari trucuri! Dorești mai mult? Lasă-ți imaginația să zboare și surprinde-ne cu scheme noi!

Datortită deign-ului inedit, acum poți crea tuburi cât de lungi dorești, unind mai multe dispozitive Skill Flux. Cu Skill Flux totul este posibil, depinde doar de imaginația ta!

Timpul de livrare estimat 3-5 zile lucrătoare.

Wigmond

11 alte produse din aceeasi categorie: