Crystal Nails - Prismatic CrystaLac - Silver (4ml) - Wigmond.ro
Pret redus! Crystal Nails - Prismatic CrystaLac - Silver (4ml) Mariti imaginea

Crystal Nails - Prismatic CrystaLac - Silver (4ml)

Prin cumpararea acestui produs primiti 3 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 3 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon 0,60 lei.


Momentan acest produs nu este disponibil

39,67 lei

-25%

52,90 lei

Caracteristici

Gramaj4 ml

Informații

CrystaLac flexibil si dizolvabil. Manichiura realizata cu CrystaLac Prismatic va fi una speciala, deoarece in functie de unghiul in care cade lumina pe unghie intalnesti toate culorile curcubeului!

Se aplica intre 2 straturi din oricare gel de luciu flexibil. Se foloseste pe suprafata uscata si lucioasa. In cazul unghiilor naturale aplicati Prismatic CrystaLac intre 2 straturi de One Step 0/Clear sau SuperShine Optic.

In cazul unghiilor tehnice din portelan sau gel se aplica intre 2 straturi de gel de luciu flexibil, compatibil cu materialul folosit, de exemplu Top Shine Xtreme, Top Seal sau Top Seal Light. Aplicati pe unghia pilita si finisata un strat de gel de luciu, aplicati 2 straturi de CrystaLac Prismatic, apoi aplicati inca un strat din gelul de luciu folosit ca baza. In cazul tehnicii pentru intarirea unghiilor natural cu Easy Off Hardener Gel, pe suprafata de Easy Off Top Gel fixata aplicati cele 2 straturi de culoare apoi aplicati inca un strat din acelasi gel de luciu. Disponibil in 4 culori.

Sfat CN: Pentru a termina manichiura mai repede este indicat sa folosesti un gel de luciu fara fixare. In cazul gelurilor de luciu cu fixare este important ca suprafata sa fie foarte bine fixata cu Cleanser.

Sfat CN: In cazul unghiilor naturale foarte flexibile intartiti-le cu un strat de Easy Off Hardner Gel inainte de a aplica Prismatic CrystaLac.

Sfat CN: Pentru un luciu de lunga durata aplicati 2 straturi de gel de luciu.

Sfat CN: Agita foarte bine inainte de utilizare.

Comentarii produs

Scrie un comentariu

Crystal Nails - CrystaLac - GL60 Wine (4ml)

Lac si gel intr-un singur produs, ce intruneste rezistenta gelurilor colorate cu usurinta aplicarii ojelor! Poate fi folosit pe unghiile naturale, ca un strat intaritor, precum si pe unghiile tehnice. Se dizolva in cateva minute (cu Acryl Remover). Modul de folosire este detaliat la rubrica...

Scrie un comentariu

Produse asemanatoare

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: