fbpx

Seminar Unghii Tehnice – Zalau – 27.03.2023

SEMINAR UNGHII TEHNICE – Prezentare noutati SoKwik  Professional Nails 2023 (Zalau – 27.03)

După ce am cucerit inimile a sute de tehniciene deja în Mramureș, Satu Mare, Bistrița-Năsăud și Harghita, maratonul de seminarii SoKwik Professional Nails ajunge și la Zalău!

Dacă vrei să fii la curent cu toate noutățile și ultimele tendințe în materie de NailArt & Tech, să înveți de la Nail Masteri de top și să cunoști mai bine gama revoluționară de produse profesionale pentru unghii, dezvoltată ca de la tehniciene pentru tehniciene, atunci e clar – Nu ai voie să ratezi acest seminar! Avem o mulțimeee de noutăți pe care trebuie neapărat să le vezi și să le testezi.

  • Geluri de bază rubber cu miros de gumă de mestecat
  • Noile ArtGel-uri în 3 nuanțe metalizate și 2 nuanțe clasice, pentru decoruri rapide și de efect
  • Geluri de construcție revoluționare și noi nuanțe pe care le adoră toate clientele
  • Geluri de construcție ideale atât pentru clasica tehnică de lucru cu șabloane, cât și pentru cea cu tips-uri
  • Oje semi care acoperă într-un singur strat
  • Accesorii NailArt pentru decoruri de 1 minut

Nu! Nu te invităm la un seminar în cadrul căruia îți vom prezenta cât de ușor, rapid și precis se lucrează cu produsele noaste. Bănuim că te-ai săturat să rămâi dezamăgită de ,,super-produsele” pe care le vezi în reclame sau la diverse evenimente. Noi te invităm la un seminar în cadrul căruia poți testa chiar tu fiecare produs în parte!

 

Ți-am pregătit un eveniment complex, începând de la prezentarea de tehnici și produse revoluționare, care îți ușurează și scurtează semnificativ timpul de lucru, până la forme și design-uri noi, vei avea ocazia să acumulezi informații prețioase despre practici și subiecte în vogă. Nail Masterii Simona Struț si Lala Dobrai, alături de echipa Wigmond, te așteaptă cu drag la seminar!

Locurile sunt limitate, iar participarea la eveniment este posibilă exclusiv pe baza rezervării locului în prealabil!

Program: 10.00-15.00

 

Te așteptăm cu drag!

Ar putea sa iti placa si...