fbpx

Curs Online Coafură – Colorimetrie, tratamente și tunsori

Curs Online Colorimetrie & Coafură

Salut! Am revenit cu un nou super curs de coafură & colorimetrie, sau mai bine spus 4 cursuri în cadrul unui singur eveniment online.
E timpul să îți rezervi și tu locul la cel mai tare maraton de coafură al momentului!
Rezervă-ți locul aici – https://www.wigmond.ro/cursuri/maraton-online-4-tematici-de-colorimetrie-coafura/ 

Ești curioasă ce ți-am pregătit ?

  • Colorimetria nuanțelor reci

    Află cele mai importante reguli și tehnici de colorimetrie, pentru a obține exact nuanțele visate, fără reflexii nedorite și alte probleme.

  • Reguli de vopsire a părului cărunt

    Firele albe și grizonate sunt coșmarul oricărei femei. Află ce se întâmplă de fapt cu părul, cum își modifică structura în urma procesului de încărunțire și care este procedura corectă de vopsire, pentru obținerea unei acoperiri totale și uniforme.​​​​​​​Știai că în timpul colorării procedăm total diferit în funcție de procentul fierlor albe?

  • Tratament de netezire a părului creț

    Clientele cu părul creț sau ondulat mereu visează la un păr drept și neted. Pentru ele s-a dezvoltat un super tratament pe bază de extract de  orez, bambus, Trametes Versicolor și keratină hidrolizată de origine naturală.  Mai multe deatlii și demonstrație practică la curs.

  • Cum salvăm un păr lung, deteriorat, fără a pierde din lungime?

    ,,Doar din vârfuri”! De câte ori am auzit aceste cuvinte.. Cea mai mare spaimă a clientelor ce iubesc părul lung estes să nu își piardă din lungime, atunci când vin la tuns. Probabil tocmai din cauza acestei temeri evită să se tundă, până când părul devine deteriorat.

    Trainerul Wigmond Academy, Gabriela Crișan, în cadrul unei demonstrații practice va prezenta cele mai importante reguli după care se ghidează experții hairsyle în momentul realizării tunsorilor pe păr lung, pentru a salva lungimea și volumul, în timp ce redau părului un aspect sănătos.

    Nu ești disponibilă vineri, 03 decembrie, de la ora 10.00? Nicio problemă, înscrie-te acum și îți oferim acces gratuit la reluare ! Acum la preț promo, doar 49,90 lei!

Ar putea sa iti placa si...