fbpx

Alege o cariera in domeniul unghiilor tehnice, iar beneficiile nu vor intarzia sa apara!

 
            Din cele mai vechi timpuri, femeile au fost intens preocupate de aspectul lor fizic. De-a lungul istoriei, au existat personalitati care s-au remarcat atat prin frumusete, cat si prin grija lor pentru estetic. Regina Cleopatra este un exemplu in acest sens.

            Primele dovezi ale ingrijirii manilor si picioarelor dateaza din urma cu 5500 de ani. In catacombele faraonilor au fost gasite gravuri care infatisau modalitatea in care se realiza manichiura. Culoarea preferata a Cleopatrei era o nuanta ruginie, obtinuta dintr-un amestec de Henna si praf de aur.

            Odata cu trecerea timpului, tehnicile si produsele au evoluat. Tot mai multe femei au apelat la saloane de infrumusetare pentru a obtine manichiura mult dorita.

            Pentru ca tinem pasul cu tendintele actuale, noi, echipa Wigmond, iti oferim ocazia de a incepe o cariera in domeniul unghiilor tehnice!

            Academia Wigmond iti pune la dispozitie atat cursuri de formare profesionala, cat si de perfectionare. Trainerii nostri sunt nerabdatori sa impartaseasca cu tine toate secretele acestei meserii in domeniul beauty&style.  Experienta, rabdarea si profesionalismul lor te vor face sa iti indragesti munca din prima clipa!

            Participarea la Cursul de Formare Profesionala din cadrul Academiei Wigmond este primul pas spre o cariera de succes!

 

 

Ar putea sa iti placa si...