fbpx

Romexpo 2013

dscn3586

Picture 9 of 9

Romexpo 2013 – Lansari de produse, demonstratii practice, cursuri gratuite

Acum că a mai trecut o ediţie a expoziţiei de la Romexpo dorim să vă mulţumim tuturor pentru interesul de care aţi dat dovadă şi de această dată, prin faptul că ne-aţi  vizitat plini de încredere standul nostru.

Aşa cum v-am obişnuit  şi în anii ce au trecut ne-am străduit să vă oferim tot ce e mai bun, calitate la superlativ şi preţuri fără concurenţă. Dorinţa de a fi cei mai buni creşte de la un an la altul şi de aceea anul viitor dorim ca mulţumirea să se citească pe chipurile fiecăruia care ne vizitează standurile noastre. Demonstraţiile facute cu produsele profesionale  Helia D Professional au fost bine venite şi ne-au impresionat pe toţi. O surpriză pentru toţi au fost noile produse de la Crystal Nails care şi de această dată ne-au surprins cu produse de calitate.

Seminarul demonstrativ profesional de unghii tehnice a fost primit cu plăcere şi aceasta s-a văzut din numărul mare de participante. Cu această ocazie s-a invăţat cea mai noua tehnică de construcţie cu Rocky Cover Hard Gel şi cea mai nouă tehnică de ojă permanentă cu sistemul Cover Pro. La sfârşitul seminarului s-au primit mult aşteptatele diplome de participare.

Vă mulţumim pentru încrederea acordată şi vă dorim mult succes în continuare!

Echipa Wigmond.

Ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *