Categorii

Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi
Holiday - Ceara elastica neagra (400ml)
  • Holiday - Ceara elastica neagra (400ml)

Holiday - Ceara elastica neagra cu Unt de Shea si Ulei de Floarea Soarelui (400ml)

48,90 lei

Scapa de firele de par nedorite, fara durere, cu ceara Holiday! Alege ceara potrivita tipului tau de piele si a zonei pe care doresti sa o aplici. Fiecare sortiment are proprietati speciale. Consulta descrierea produsului si tabelul de mai jos pentru detalii.

Cantitate
Stoc epuizat

  • Plata online cu cardul - Sigur si Rapid Plata online cu cardul - Sigur si Rapid
  • Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei) Transport Gratuit (la comenzile peste 250lei)

Datorita continutului de Unt de Shea si Ceara de Albine indeparteaza parul fara a-l deteriora si a traumatiza pielea, lasand-o hidratata si catifelata.  Ceara nu contine Colophonium, astfel incat poate fi utilizata si pe pielea extrem de sensibila, iar datorita temperaturii scazute (50 grade C) la care trebuie incalzita nu provoaca roseata sau iritatii. Se foloseste fara benzi si este ideala pentru zonele mici, unde parul are structura groasa: fata, axila si bikini. Este eficienta in indepartarea firelor mai scurte. Are culoarea neagra.

Mod de utilizare: Se foloseste fara benzi. Se introduce conserva in incalzitorul de ceara adecvat si se incalzeste la o temperatura foarte scazuta de 50 ° C. La aceasta temepratura ceara are vascozitatea optima pentru utilizare. Se aplica in strat extrem de subtire, la fel ca si in cazul epilarii cu ceara traditionala. Aceasta inseamna ca o cantitate de 180g de produs este suficienta pentru un tratament complet (picior + bikini) – practic consumul se reduce la jumatate in comparatie cu ceara elastica galbena cu dioxid de titan. Este o ceara extrem de elastica, caracteristica ce permite aplicarea in fasii lungi pe suprafete mari, cosmeticianul economisind astfel timp. Se aplica ceara in sensul cresterii firelor de par si se lasa cateva secunde, apoi se indeparteaza in sens opus cresterii parului printr-o miscare lenta.



Holiday
8032603325770

Fisa cu date

Gramaj
400 ml

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

16 alte produse din aceeasi categorie: