Încărcare Evenimente
Descoperiţi Evenimente

Navigare Vizualizări Eveniment

Evenimente Următoare

Navigare Listă Evenimente

septembrie 2016
Pret: 400 RON

Curs Perfectionare – Tehnica si Arta in Salon – Baia Mare – 8-9 septembrie 2016

septembrie 8 - septembrie 9
Baia Mare

Nu stii cum sa combini materialele Crystal Nails? Crezi ca paleta de culori nu e intotdeauna suficienta? Wigmond iti aduce Cursul Tehnica si Arta in Salon pentru ca tu sa descoperi noi decoruri chic si rapide, tehnici usoare care te ajuta cu modele ingenioase intr-un timp scurt.

Descoperiţi mai multe »
Pret: 450 Ron

Curs Tehnica Forme Extreme Gel si Bijuterii – Brasov – 13-14 septembrie 2016

septembrie 13 - septembrie 14
Brașov

Wigmond iti aduce un curs deosebit, modern, extrem… de forme extreme! Invata corect tehnica si realizarea unghiilor tehnice – forme extreme. Invata tehnicile care te vor ajuta sa transformi manichiura in opera de arta!

Descoperiţi mai multe »
Pret: 950 Ron

Curs de Perfectionare Tehnica si Decor Gel – Brasov – 14-17 septembrie 2016

septembrie 14 - septembrie 17
Brasov,
Brasov, România
+ Harta Google

Descopa impreuna cu Trainerul Wigmond – Crystal Nails arta manichiurii unghiilor tehnice construite din gel. Trainerii Wigmond – Crystal Nails Romania te asteapta pentru a pune impreuna bazele inceputului unei noi cariere si a te ajuta sa pornesti pe un nou drum cu sfaturile necesare potrivite si corecte. Wigmond iti aduce cursul dedicat tie special – Cursul Wigmond de Perfectionare – Tehnica si Decor Gel.

Descoperiţi mai multe »
Pret: 230 Ron

Curs Perfectionare – Tehnica si Arta in Salon – Brasov – 19 septembrie 2016

septembrie 19
Brasov,
Brasov, România
+ Harta Google

Ai nedumeriri si nu stii exact cum sa indrepti anumite defecte? Crezi ca paleta de culori Crystal Nails nu e intotdeauna suficienta? Ai vrea sa incerci noi combinatii de produse, sa descoperi tehnici noi? Wigmond iti aduce Cursul Tehnica si Arta in Salon pentru ca tu sa descoperi noi decoruri chic si tehnici rapide, usor de realizat, care te ajuta cu modele ingenioase intr-un timp scurt.

Descoperiţi mai multe »
Pret: 230 Ron

Curs Perfectionare – Tehnica si Arta in Salon – Pitesti – 21 septembrie 2016

septembrie 21
Pitesti,
Pitesti, România
+ Harta Google

Trainerii Wigmond – Crystal Nails Romania te invata trucuri de salon pentru ca tu sa beneficiezi de tehnicile si produsele Crystal Nails la adevarata lor valoare. Wigmond iti aduce Cursul Tehnica si Arta in Salon pentru ca tu sa descoperi noi decoruri chic si tehnici rapide, usor de realizat, care te ajuta cu modele ingenioase intr-un timp scurt.

Descoperiţi mai multe »
Pret: 450 Ron

Curs Perfectionare – Tehnica si Arta in Salon – Bistrita – 26-27 septembrie 2016

septembrie 26 - septembrie 27
Bistrita,
Bistrita, România
+ Harta Google

Invata trucuri de salon de la Trainerii Wigmond – Crystal Nails Romania si, cu siguranta, vei beneficia de tehnicile de lucru si produsele Crystal Nails la adevarata lor valoare. Wigmond iti aduce Cursul Tehnica si Arta in Salon pentru ca tu sa descoperi noi decoruri chic si tehnici rapide, usor de realizat, care te ajuta cu modele ingenioase intr-un timp scurt.

Descoperiţi mai multe »
Pret: 230 Ron

Curs Tehnica Pedichiura si Manichiura cu Oja SemiPermanenta – Pitesti – 28 septembrie 2016

septembrie 28
Pitești,
+ Harta Google

Frumoasa din cap, pana-n picioare! Si cand vine vorba de picioare, acestea trebuie ingrijite atent si cu grija.Wigmond iti aduce Cursul de Tehnica Pedichiura si Manichiura cu Oja SemiPermanenta.

Descoperiţi mai multe »
octombrie 2016
Pret: GRATUIT

GRATUIT! Seminar Noutati Crystal Nails – Bucuresti – 3 octombrie 2016

octombrie 3
Bucuresti,
Bucuresti, România
+ Harta Google

Wigmond iti aduce informatiile necesare despre NOILE produse Crystal Nails la seminarul profesional de unghii tehnice. Te invitam la prezentarea de produse profesionale pentru a descoperi impreuna cu Trainerii Wigmond – Crystal Nails Romania care sunt tendintele momentului.

Descoperiţi mai multe »
+ Exportare Listed Events