fbpx

Tabara de Unghii Wigmond – 18 – 22 iunie 2018

Tabara de unghii 2018

Wigmond iti aduce evenimentul anului in domeniul unghiilor tehnice – Tabara de Unghii Wigmond!

Avem deosebita placere de a te invita la cea de-a sasea editie a Taberei de Unghii Tehnice – unul dintre cele mai importante evenimente de perfectionare, tehnica si decor in domeniul manichiurii profesionale.

Ne marim echipa de traineri! Participa fara retinere la acest eveniment, da tot ce ai mai bun si poti deveni unul din trainerii de elita ai echipei Wigmond!

Trainerele Wigmond-Crystal Nails Romania  te vor intampina cu drag, ca in fiecare an, la deschiderea Taberei de Unghii.

Inscrie-te din timp si achiti mai putin! Ai parte de o mega reducere daca te inscrii cat mai repede, asa ca nu sta prea mult pe ganduri. Inscrie-te ACUM!

„Daca vrei cu adevarat sa faci ceva, vei gasi o cale; daca nu, vei gasi o scuza.” Frank Banks

Inscrie-te ACUM si in cazul in care faci dovada prezentei tale la un curs organizat de Wigmond prin diploma Wigmond astfel obtinuta, beneficiezi de o reducere de 200 Ron! In loc de 2.190 Ron platesti doar 1.990 RON *– suma se achita integral.

* Precizam faptul ca pretul mentionat mai sus include taxa de curs, cazarea si mesele pe intreaga perioada a evenimentului.

Wigmond iti pune la dispozitie materiale colorate pentru decoruri, dar iti recomandam sa-ti aduci si materialele colorate proprii. Vei beneficia de oferte speciale la achizitionarea produselor, pe tot parcursul evenimentului Wigmond.

Nu rata sansa de a fi mereu cu un pas inaintea tuturor! Ai ocazia sa iti verifici cunostintele, sa primesti o multime de informatii pretioase.

Ti-am pregatit 5 zile fantastice, echipa de profesionisti, distractie, concursuri, premii, foc de tabara si un loc unde natura respira si traieste odata cu tine! In plus vei avea parte de super surprize!

Iti garantam o experienta unica!

Te asteptam cu drag!

Perioada Tabara de Unghii – 18-22.06.2018
Locatie Tabara de Unghii – Suior, Cota 1000, Maramures

Echipa Wigmond urca la cota 1000 – HAI CU NOI!

Pentru inscrieri sau detalii suna la 0758-030392 sau scrie mail la inscrieri@wigmond.ro.

Inscrie-te aici!

Inscriere - Tabara de Unghii Wigmond – 18 - 22 iunie 2018

 

 

 

Ar putea sa iti placa si...