fbpx

EVENIMENTELE Toamnei 2017 la Wigmond – COLORIMETRIE si STYLING

EVENIMENTELE TOAMNEI 2017 BBCOS#WigmondTeSustine in fiecare an cu Seminariile BBCOS pentru a-ti prezenta noutatile in COLORIMETRIE si STYLING prezentate de Maestrii BBCOS din Italia si Trainerii Wigmond BBCOS, tocmai pentru ca punem pret pe calitate si tinem cont de parerile clientiilor nostri.
Suntem onorati de prezenta voastra in numar mare din fiecare oras, a profesionistelor care au ales sa ne insoteasca in acest drum spre perfectionare si in alegerea celor mai bune produse profesionale de coafura si anume brandul BBCOS.

Multitudinea de produse pe care ti le oferim iti vor usura munca care va deveni totodata mai placuta. Vei putea multumi chiar si cele mai dificile cliente profitand de aceasta gama larga de produse, chiar daca te gandesti la Vopselele de par cu Seminte de In, Vopsea cu Keratina si Vopsirea directa cu Color Tribe sau la gama produselor de aranjare a parului in cele mai variate sortimente.

Sa nu uitam si de ingrijirea sau intretinerea parului, acum la schimbarea anotimpului, folosind produse din cele mai folositoare care au la baza plante special folosite in acest sens. De la seminte de in si ulei de argan pana la musetel, nalba, lamaie chiar si lapte de migdale care iti ingrijesc si protejeaza firul de par, oferindu-i un aspect sanatos si stralucire pana la varfuri.

Viziteaza site-ul nostru www.wigmond.ro pentru a-ti alege cele mai potrivite produse pentru tine si clientele tale!

PS: Profita de REDUCERILE care ti le oferim saptamanal si urmareste-ne si pe Facebook-ul WIGMOND pentru a fi la curent cu ultimele noutati!

Ar putea sa iti placa si...

2 Responses

  1. Imi puteti da numarul de telefon?

    • inscrieri spune:

      Buna ziua,
      Numarul de telefon este 0758030392- Simina. Veti primi informatii legate de evenimentele Wigmond.
      O zi buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *