fbpx

Maestrii BBCOS vin in orasul tau! Seminar Profesional GRATUIT – Cluj-Napoca – 11 octombrie 2017

Seminar GRATUIT BBCOS - Cluj Napoca

Wigmond lanseaza evenimentul toamnei in materie de styling si colorimetrie. Te invitam la seminariile profesionale GRATUITE Wigmond pentru a descoperi impreuna cele mai noi produse BBCOS Hair Pro si tehnici de lucru.

Maestrii BBCOS vin in orasul tau! In aceasta toamna ai parte de seminariile profesionale GRATUITE care iti vor deschide apetitul pentru trendurile momentului. Tot ce este en vogue, #WigmondItiAduce!

Invata de la maestri BBCOS Hair Pro care sunt cele mai noi produse lansate pe piata si tehnicile de lucru moderne care te vor ajuta in munca de salon. Cu siguranta, clientele tale vor fi si mai incantate!

Pentru ca tu contezi cel mai mult pentru noi, ti-am pregatit seminar special de:

  • COLORIMETRIE & STYLING
  • cele mai noi trenduri in domeniu
  • cele mai noi produse profesionale BBCOS Hair Pro

Expertii in domeniu iti vor prezenta noutatile momentului in materie de coafura, trenduri si combinarile potrivite de produse. Nu ezita sa participi, acum ai sansa sa inveti totul despre cele mai noi produse BBCOS Hair Pro. Inscrie-te acum in orasul tau si Echipa Wigmond va fi prezenta!

Echipa Wigmond se pregateste sa prezinte tot ce este nou si sa descopere impreuna cu tine noutatile momentului. Pregateste-te, venim in:

  • Cluj-Napoca – 11.10.2017, Hotel Beyfin, orele 10:00

Pentru detalii si inscrieri suna la 0758030392 sau trimite mail la inscrieri@wigmond.ro.

INSCRIE-TE  ACUM!
Locurile sunt limitate.

Maestrii BBCOS vin in orasul tau! Seminar Profesional GRATUIT – Cluj-Napoca - 11 octombrie 2017

Ar putea sa iti placa si...