fbpx

Oja Semipermanenta – Ghid 3 STEP CrystaLac

oja semipermanenta

Aspectul unghiilor trebuie sa fie printre prioritati cand vine vorba de eleganta unei femei. Mainile ingrijite reprezinta dovada feminitatii.

In acest articol iti vom prezenta descoperirea care a imbunatatit mult calitatea manichiurii: oja semipermanenta.

Ce trebuie sa stii despre oja semipermanenta?

In timp ce oja clasica rezista pe unghii doar cateva zile, oja semipermanenta are o rezistenta mult mai mare, pana la patru saptamani, fara a se exfolia sau a crapa.

Aplicarea se face in trei pasi simpli: baza, culoare si luciu, cu uscare in lampa UV 2-3 minute la fiecare pas.

Mitul cel mai raspandit  este faptul ca ojele semipermanente dauneaza unghiei si o subtiaza. Cum spuneam, aceasta perceptie este doar un mit. Nerespectarea pasilor in pregatirea unghiei naturale si indepartarea necorespunzatoare a ojei de pe unghie sunt motivele datorita carora unghia se subtiaza si se exfoliaza.

Oja 3 STEP Crystalac classic:

18426010_1535880119769100_392672256_n2.3463

Aplicare STEP BY STEP

Indepartare STEP BY STEP:

Daca consideri ca e timpul sa iei o pauza in aplicarea ojei semipermanente, iti recomandam folosirea unor tratamente pentru ingrijirea unghiei naturale cum ar fi: Ridge Filler, Xtreme Hard- lac pentru intarire, Hardener sau Ulei de Migdale Concentrat.

Atentie: Nu se realizeaza extensii cu oja semipermanenta, se aplica pe unghia naturala, dar si pe unghiile construite din gel ( tinand cont ca peste acestea sa fie aplicat un gel de luciu flexibil). De asemenea, este IMPORTANT sa folosesti la uscarea ojelor semipermanente tuburi UV puternice.

Toate produsele mentinoate in articol le gasesti  aici.

Ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *