fbpx

COLORTRIBE Vopsea pentru Colorare Directa – inovatie in lumea culorilor!

5_555

Ia parte in jocul culorilor – O culoare, milioane de nuante!
COLORTRIBE este energie pura si vitalitate, care schimba lumea culorilor: colorare directa, pigmenti cu o concentratie maxima pentru a crea efecte intense si de lunga durata. O noua linie profesionala realizata de BBCOS, inspirata de cele mai noi tendinte in coafura si hairstyling – va fi apreciata la maximum de clienti.

culori-colortribe_foto-articol
CREEAZA PROPRIA CULOARE
Noua culori de baza, care pot fi folosite individual sau combinate, pentru a crea numeroase nuante. Nu pune limite imaginatiei tale.

O CULOARE, MILIOANE DE NUANTE

galben portocaliu  rosu  magenta  violet
albastru  verde  neutral 0  pearl

 

 

3 MODURI DE UTILIZARE

  1. Pentru o culoare pura si intensa – Intensitate maxima pe termen lung! Parul se decoloreaza pana la treapta 9/0. Se foloseste sampon pentru a curata si se aplica COLORTRIBE direct pe par. Se lasa intre 10-20 minute, in functie de nuanta dorita. Se adauga treptat apa, iar la final se clateste bine. Se aplica Tratamentul Post Color – BBCOS.
  2. Pentru o culoare mai intensa – Orice culoare se poate imbogati si intensifica prin nuante care accentueaza si dau o stralucire deosebita pe o perioada lunga de timp. COLORTRIBE se aplica direct pe parul vopsit anterior cu vopsea Innovation EVO sau Keratin Color. Se lasa sa actioneze 5-20 minute, in functie de nuanta dorita. Se clateste bine. Pentru un rezultat vibrant, tendinta reala.
  3. Pentru o culoare pastel – Se poate atinge delicatetea oricarui ton pastel, la intensitatea dorita. Parul se decoloreaza pana la treapta 9/0 sau 10/0. Se foloseste sampon pentru a curata parul. Se realizeaza un mix intre COLORTRIBE nuanta 0 si nuanta aleasa in raport de 9:1 (exemplu: 9 gr. nuanta 0 + 1 gr. albastru). Se lasa intre 10-20 minute, in functie de nuanta dorita. Se clateste bine si se aplica pH Balancer; acesta se lasa cateva minute sa actioneze, iar apoi se clateste bine.

• Aceasta linie nu este destinata colorarii firelor de par grizonate sau a fi amestecata impreuna cu peroxizi;
• Trebuie sa fie folosita in formula pura, fara a fi amestecata cu peroxid de hidrogen;
• Contactul dintre COLORTRIBE cu orice culori oxidante sau cu produse pentru decolorare modifica rezultatul final de colorare;
• Nu dauneaza cuticulei firului de par;
• Ofera o stralucire deosebita.

Wigmond iti aduce noul produs pentru Colorare Directa – COLORTRIBE – BBCOS Hair Pro!
Incearca ACUM paleta de culori.

Ar putea sa iti placa si...

1 Response

  1. Mhouse spune:

    Foarte interesant. Chiar trebuie curaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *