fbpx

Wigmond la Cosmetics Beauty Hair – Romexpo 2016

12_12

Incepem prin a va multumi pentru increderea acordata si participarea activa si in acest an alaturi de Echipa Wigmond la Cosmetics Beauty Hair – Romexpo 2016.

Conform obiceiului, Wigmond a reprezentat branduri profesionale de calitate superioara pentru coafura, cosmetica, intretinere corporala si unghii tehnice – brandurile preferate ale profesionistilor de succes. V-am asteptat la standul Wigmond cu promotii si oferte speciale si cu informatiile necesare si sfaturile potrivite curente.

BBCOS Hair Pro, Helia-D ProfessionalCrystal Nails, Lady Stella, Ro.ial, Holiday, Sibel, Eurostil – demonstratii, lansari si prezentari de produse, noutatile momentului, produse profesionale.

Iar pana la anu, va asteptam la cursurile de perfectionare si seminariile profesionale Wigmond pentru unghii tehnice, coafura si cosmetica organizate in toata Romania! De asemenea, in magazinul online, www.wigmond.ro si in magazinele Wigmond din Baia Mare va vom astepta intotdeauna cu discounturi si oferte speciale, cu drag si cu sfaturi potrivite mereu!

Un an bun si la cat mai multe cliente!
Echipa Wigmond

Ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *