fbpx

Felicitari Absolventelor Cursului Wigmond Acreditat de Cosmetica 2016

curs acreditat cosmetica 2016

Incepem prin a va multumi ca ati ales sa parcurgeti acest prim drum impreuna cu noi – Cursantele Cursului Acreditat de Cosmetica 2016 al Academiei Wigmond au absolvit – FELICITARI!

Wigmond a dat start primului Curs Acreditat de Cosmetica din cadrul Academiei Wigmond, iar dupa multe luni de invatat si munca intensa, cursantele au avut sustinerea examenului de absolvire. De-a lungul trainingului, au participat si executat si la proceduri practice la Seminarul Profesional BBCOS Baia Mare sub indrumarea Trainerului Wigmond.

Fiecare dintre cursante s-au prezentat pregatite pentru a realiza oricare din operatiile cosmetice care se aflau pe biletele de examen – machiaje, epilari, masaje, pensat, vopsit, tratamente. Emotiile nu au stat in calea executarii corecte si curate a procedurilor cosmetice. Si notele absolventelor refelecta acest aspect.

Va multumim si va dorim succes, drum lin si fie ca acesta sa se indrepte spre cat mai multe oportunitati. Suntem alaturi de voi!

Acum ca piatra de temelie a fost ridicata, cu drag dorim succes urmatoarelor serii a Cursurilor Acreditate de Cosmetica din cadrul Academiei Wigmond – calitate de la inceput!

Ar putea sa iti placa si...

1 Response

  1. Mhouse spune:

    Felicitari !