fbpx

VIDEO! Step By Step – Manichiura decor oglinda cu Pigmentul ChroMirror

ChroMirror poza profile

Cu siguranta ai auzit deja de cel mai nou produs Crystal Nails pentru decor, Pigmentul ChroMirror.  Wigmond iti aduce un Step By Step pentru ca tu sa folosesti acest produs revolutionar corect.

In video sunt prezentate trei forme de aplicare a pigmentului ChroMirror:

1. La Royal Gel R6, Royal Gel R51 si Royal Gel R40 s-a folosit cate un strat de gel pe tips, intarit in lampa 1 minut, aplicat pigmentul ChroMirror si intarit din nou in lampa timp de 2, 3 minute – in functie de tipul lampii folosite. La final s-a aplicat Top Shine Xtreme.

2. La One Step CrystaLac 0 s-a folosit, la fel, un strat de gel pe tips, intarit in lampa 1 minut, aplicat pigmentul ChroMirror si intarit din nou in lampa timp de 2, 3 minute – in functie de tipul lampii folosite. La final s-a aplicat Top Shine Xtreme.

3. La Royal Gel R9 si Royal Gel R47 s-a folosit, in schimb un strat subtire de gel pe tips, intarit in lampa timp de 2, 3 minute – in functie de tipul lampii folosite; s-a folosit bufferul pentru a se matui suprafata si inca un strat de gel intarit in lampa 1 minut. S-a aplicat pigmentul ChroMirror si intarit din nou in lampa timp de 2, 3 minute – in functie de tipul lampii folosite. La final s-a aplicat Top Shine Xtreme.

Intra pe www.wigmond.ro pentru a gasi toate produsele de care ai nevoie pentru o manichiura deosebita!

Ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *