fbpx

NOU! Green Care Essence – Wigmond iti aduce noua linie BBCOS Hair Pro

Banner Green BBCOS_2

NOU! BBCOS Hair Pro a lansat o noua gama de produse – Green Care Essence – plantele potrivite pentru un par mai puternic, mai stralucitor, mai sanatos.

Wigmond iti aduce noua gama Green Care Essence pe piata din Romania. Ce e mai bun din natura a fost dezvoltat intr-o linie profesionala pentru par si scalp. Ingredientele active din ierburi, florile si elementele naturale au fost selectate special pentru a crea formulele ideale – delicate si eficiente.

Linia profesionala Green Care Essence are grija de sanatatea firului si a scalpului, dandu-i putere si stralucire. Produsele profesionale pentru el si pentru ea – par rezistent, stralucitor si sanatos.


BBCOS – Green Care Essence – Sampon pentru par gras (250ml – 1000ml) – Ingredientele active ale lamaiei, rozmarinului si Propolisului, combinate special in acest sampon sunt concepute  in mod deosebit pentru tipul de par gras si pentru tratarea scalpului. Curata temeinic si absoarbe usor excesul de sebum, lasand parul moale si catifelat. Mod de utilizare: Se aplica samponul si se maseaza scalpul in profunzime, dupa care se lasa timp de cateva minute. Se clateste si se repeta intreg procesul.

BBCOS – Green Care Essence – Sampon impotriva caderii parului (250ml – 1000ml) – Curata, protejeaza si intareste parul, pastrand echilibrul natural, fiziologic. Formula sa combina ingredientele active ale musetelului, a nalbei si a arnicai pentru a restabili forta, sanatatea si stralucirea firului de par. Mod de utilizare: Se aplica samponul si se maseaza scalpului in profunzime, dupa care se lasa timp de cateva minute. Se clateste si se repeta intreg procesul.* SE REDUCE CADEREA PARULUI prin ruperea sa.

BBCOS – Green Care Essence – Sampon impotriva matretii (250ml – 1000ml) – Prospetimea salviei, a mentei si a urzicai combinate special in acest sampon, au fost destinate ingrijirii pielii capului si a eliminarii matretei de la prima spalare. O utilizare frecventa a produsului poate reduce cu totul formarea de matreata, datorita normalizarii sale si a actiunii sale de echilibrare pe intreg scalpul. Mod de utilizare: Se aplica samponul si se maseaza scalpul in profunzime, dupa care se lasa timp de cateva minute. Se clateste si se repeta intreg procesul.

BBCOS – Green Care Essence – Fiole impotriva caderii parului – Tratament Intensiv (6 x 8ml) – INTENSIV. O formula concentrata bazata pe musetel, nalba si arnica. Ajuta la imbunatatirea densitatii capilare, intareste firul de par, ceea ce il face mai rezistente si mai puternic. Mod de utilizare: Se aplica lotiunea pe scalp, masandu-se usor, dar bine. * SE REDUCE CADEREA PARULUI prin ruperea sa.

BBCOS – Green Care Essence – Fiole impotriva caderii parului – Tratament de Mentinere (12 x 8ml) – INTRETINERE. Formula sa blanda bazata pe musetel, nalba si arnica mentine echilibrul natural, fiziologic al parului si scalpului, ajutand la conservarea si mentinerea sanatatii parului. Mod de utilizare: Se aplica lotiunea pe scalp, masandu-se usor, dar bine. * SE REDUCE CADEREA PARULUI prin ruperea sa.

BBCOS – Green Care Essence Man – Sampon fortifiant pentru improspatarea parului (250ml) – Par mai sanatos si mai puternic datorita ingredientelor sale active – taurina stimuleaza restabilirea fazei anagena, faza de crestere a parului, restructurand celulele exterioare ale cuticulei firului de par. Piritionul de zinc indeparteaza si reduce matreata. Celulele stem vegetale efectueaza o actiune de regenerare asupra celulelor firelor de par. Mod de utilizare: Se aplica samponul si se maseaza scalpului in profunzime, dupa care se lasa timp de cateva minute. Se clateste si se repeta intreg procesul.

BBCOS – Green Care Essence Man – Lotiune fortifianta pentru improspatarea parului (100ml) – Par mai sanatos si mai puternic datorita ingredientelor sale active, taurina stimuleaza restabilirea fazei anagena – faza de crestere a parului, restructurand celulele exterioare ale cuticulei firului de par. Piritionul de zinc indeparteaza si reduce matreata. Celulele stem vegetale efectueaza o actiune de regenerare asupra celulelor firelor de par. Mod de utilizare: Dupa folosirea Samponului fortifiant pentru improspatarea parului, se aplica lotiunea direct pe scalp si se maseaza usor. Mai departe se lasa sa se usuce, fara clatire.

BBCOS – Green Care Essence – Tonic revigorant pentru scalp (100ml) – Improspateaza si revigoreaza pielea capului si confera o senzatie placuta. Datorita formulei sale speciale cu keratina hidrolizata, tonicul da volum, structura si putere firelor de par slabite din cauza folosirii tratamentelor pe baza de keratina. Mod de utilizare: Dupa folosirea Samponului fortifiant pentru improspatarea parului, se aplica tonicul direct pe scalp si par si se maseaza usor. Mai departe se lasa sa se usuce, fara clatire.

 

Ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *