fbpx

Academia de Cosmetica Wigmond prezenta la Seminarul Profesional GRATUIT BBCOS Baia Mare

Academia de Cosmetica Wigmond

Cursantele Academiei de Cosmetica Wigmond, alaturi de Trainerul Wigmond, Eva Lacatus, au fost prezente la Seminarul Profesional GRATUIT Wigmond – BBCOS din Baia Mare.

Pentru ca o coafura trebuie intregita si de partea de machiaj pentru ca opera de arta sa fie completa, cursantele si Trainerul Wigmond au realizat machiajele modelelor Maestrilor BBCOS. Evenimentul verii organizat de Wigmond in materie de coafura a fost momentul potrivit ca, sub indrumarea Trainerului Wigmond, cursantele si Trainerul Wigmond sa realizeze machiajele potrivite tuturor modelelor.

Acesta a fost momentul potrivit pentru cursante sa invete ce inseamna machiajul la evenimente, munca in echipa si munca individuala simultan, combinarea culorilor confrom coafurii sau tinutei, realizarea machiajelor in ritm alert, fara a-si deranja colegul/colega de breasla – ce inseamna, de fapt sa fii profesionist. Smokey Eyes, culori contrast, blending, cursantele si Trainerul Wigmond au creat machiaje pentru ca fiecarui model sa i se potriveasca stilului, coafurii si parului vopsit in culorile alese de Maestrii BBCOS.

Cursantele Academiei de Cosmetica Wigmond, sub indrumarea Trainerului Wigmond, realizeaza operatii cosmetice, pensat, vopsit sprancene, epilat, tratamente faciale si corporale la preturi reduse. Va invitam sa va inscrieti pentru programari. Sunati luni si marti intre orele 10:00 – 12:00 si miercuri si joi intre orele 17:00 – 19:00. Acestea sunt numerele de telefon disponibile pentru inscrieri – 0745.468.211 – Sef de Clasa – Nadia si 0745.464.741 – Trainer Eva Lacatus. Va asteptam cu drag!

 

 

Ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *