fbpx

Wigmond te intampina cu portile deschise la noul magazin

Marea Deschidere

Wigmond a deschis in Baia Mare un nou magazin cu produse profesionale pentru coafura, cosmetica, intretinere corporala si unghii tehnice.

Luni, 30 mai 2016, Wigmond a deschis usile noului magazin de produse profesionale de infrumusetare. Acum, produsele preferate ale profesionistilor sunt disponibile si la noul magazin de pe strada Unirii 4/3, Baia Mare. Sunt disponibile produse profesionale de calitate superioara, precum BBCOS Hair Pro, Helia-D Professional, Crystal Nails, Lady Stella, Ro.ial, Holiday, Sibel!

Echipa Wigmond a fost alaturi de clienti si invitati la deschiderea oficiala a noului magazin din Baia Mare. Acestia au fost intampinati cu super promotii, zambete largi, sampanie si toate informatiile despre produsele profesionale de care au nevoie clientii Wigmond.

Dorim sa iti multumim pentru prezenta, colaborarea, interesul pentru produsele si serviciile noastre si nu in ultimul rand pentru increderea acordata. Apreciem acest lucru mereu si iti multumim.

Această prezentare necesită JavaScript.

Te asteptam cu drag sa ne vizitezi noul magazin Wigmond. Te vom primi cu discounturi si oferte speciale, cu drag si cu sfatul potrivit mereu!

 

Ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *