fbpx

Stii cum, cand si cu ce poti schimba tuburile in lampa ta Crystal Nails?

Lampa Crystal Nails

Stii ca sunt Lampi Crystal Nails carora le poti inlocui tuburile UV cu cele LED? Dar de ce? Stii cand se poate face acest schimb? Stii de cate tuburi este nevoie pentru fiecare tip de lampa pentru a avea rezultatul dorit?

Tehnologia LED este una moderna, inca in dezvoltare. Asa ca ti-am pregatit un manual de instructiuni pentru ca schimbarea tuburilor sa fie de succes!

Avantajul lampilor Crystal Nails cu tuburi LED este faptul ca reduce foarte mult din timpul de intarire al gelurilor si ojelor. In munca de salon, lucrand alternativ la ambele maini se economiseste un numar substantial de minute, minute care ar putea fi ulterior atribuite urmatoarelor cliente, pauzelor sau ingrijirii mesei de lucru. Astfel, de la un timp de intarire de 2 minute la gel sau oja, se poate ajunge chiar si pana la 30-50 secunde.

Dar trebuie sa se tina cont de un aspect important – tuburile lampilor Crystal Nails LED sunt eficiente si productive circa 6 luni. Odata la 6 luni, aproximativ, este recomandat sa fie schimbate.

Totodata este bine de stiut ca aproape toate materialele se intaresc in lampile Crystal Nails cu tuburi LED. Acestea sunt materialele care se pot intari in Lampa Crystal Nails LED: geluri de constructie, geluri Easy Off, geluri colorate, geluri de luciu, geluri French Top. Exista doar cateva produse care fac exceptie si nu se pot intari in Lampa Crystal Nails LED – Builder Clear I, Builder Pink I, French Top Clear si gelurile Brilliant.

Lampa Crystal Nails cu tuburi LED - pentru geluri de constructie

Pentru GELURI DE CONSTRUCTIE…

1. …si ai Lampa Crystal Nails Tunel – ai nevoie de 2 tuburi LED

2. …si ai Lampa Crystal Nails Crystal Pink, Black sau Bej – ai nevoie de 2 tuburi LED

3. …si ai Lampa Crystal Nails UFO –  ai nevoie de 2 tuburi LED (tuburi special dezvoltate pentru aceasta lampa, tuburi care intaresc orice material)

 

Lampa Crystal Nails cu tuburi LED - pentru oja semipermanenta

Pentru OJE SEMIPERMANENTE…

1. …si ai Lampa Crystal Nails Tunel – ai nevoie de 4 tuburi LED

2. …si ai Lampa Crystal Nails Crystal Pink, Black sau Bej – ai nevoie de 4 tuburi LED

3. …si ai Lampa Crystal Nails UFO –  ai nevoie de 2 tuburi LED (tuburi special dezvoltate pentru aceasta lampa, tuburi care intaresc orice material)

 

* O astfel de lampa cu tuburi LED este deosebit de eficienta si utila pentru evenimente demonstrative – concursuri, cursuri, prezentari si seminarii.

Ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *